fbpx

God Jul och tack för 2019!

Tack för i år, nu blickar vi framåt mot minskade olyckor och noll dödsfall på arbetsplatserna!

Ett händelserikt 2019!

Det är riktigt roligt att summera ännu ett händelserikt år. Vi fortsätter jobba mot vårt mål att förändra branschen och vi har tagit stora kliv mot detta mål under året. Vi har växt organisatoriskt, flyttat till nya lokaler och fått en stabil grund att stå på under vår kommande expansion.

Vi har verkligen märkt av att efterfrågan på tjänster och produkter som bidrar till ökad säkerhet och säkerhetskultur på arbetsplatsen har ökat. Tillsammans med våra kunder har vi fortsatt att utveckla vårt koncept så att det verkligen ska vara enkelt att kompetensutveckla sin personal på bästa möjliga sätt. Vidare kommer vi självklart att fortsätta utveckla våra produkter tillsammans med kunder och samarbetspartners för att göra Sveriges arbetsplatser säkrare.

Ett bra exempel på att branschen tar dessa frågor på stort allvar är initiativet Håll Nollan där alla stora aktörer har samlats för att tillsammans arbeta för att våra arbetsplatser ska bli säkra. Vi har delat kompetens och erfarenheter på ett sätt som ger framtidstro. Arbetet är långt ifrån klart men utsikterna ser goda ut och det går åt rätt håll. 

Det är tillsammans som vi skapar säkrare arbetsplatser och når visionen att ingen skadar sig på arbetsplatsen.

Vi drar vårt strå till stacken och har under året lanserat ett antal nya utbildningar, bland annat Arbete på Väg Steg 1, Härdplast, Buller, Vibrationer och en helt omgjord truckutbildning. Tack till våra utbildningspartner för er ovärderliga expertkunskap!

Även om året varit väldigt bra så är jag inte nöjd med detta, vi på Jobsafe kommer att arbeta oavbrutet med att utveckla utbildningar och vår utbildningsportal för att hjälpa våra kunder till en säkrare arbetsmiljö. Jag ser fram emot att leda verksamheten och ser på 2020 med optimism. Vi har mycket på gång med flera spännande projekt samt samarbeten att se fram emot.

Tack till alla engagerade kollegor, partners och återförsäljare för i år, grymt bra jobbat! Det är tillsammans som vi gör förändring och höjer vi ribban ytterligare för 2020. Jag önskar er en skön ledighet med god mat och trevligt sällskap.

God jul och gott nytt år!

Marcus Justad
VD, Jobsafe

Dela:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
×

Kundvagn