fbpx

Jobsafe blir leverantör av utbildningar till Bravida

Jobsafe blir leverantör av utbildningar till Bravida

Jobsafe är stolta och glada över att vi har fått förtroende av Bravida att bli deras leverantör av våra utbildningar. Bravida har det senaste 1,5 året satsat mycket på digitala utbildningar till sina medarbetare genom sin egen utbildningsverksamhet – Bravidaskolan. De fortsätter sin satsning och Jobsafe blir en del av detta i takt med att vi levererar utbildningar inom säker arbetsmiljö, som är en av Bravidas största fokusområden. Bravida finns på över 170-tal orter och Jobsafe levererar redan idag utbildningar till många lokala Bravida kontor.

”Jag vill passa på att tacka alla Bravidakontor som redan hösten 2016 blev kunder hos Jobsafe. Era tankar och ideér är en stor del av den utveckling som gjort det möjligt för oss att nu kunna teckna ett centralt avtal. Jag ser fram emot att få presentera Jobsafe för er som inte anlitat oss tidigare och ett fortsatt bra samarbete med er jag redan känner.”

Magnus Axell, KAM Jobsafe

Vi har haft höga krav när vi sökt efter en leverantör av utbildningar som kan erbjuda en hög kvalitet över hela landet och som har samma höga ambitioner som oss när det gäller säkerhetskultur och arbetsmiljö. Nu är vi glada över att kunna skriva ett centralt avtal med Jobsafe.”

– Niklas Östansjö Inköpschef & Christine Nilsson HR-chef, Bravida

Om Jobsafe

Med hög kvalitet erbjuder Jobsafe utbildningar online som möjliggör att alla medarbetare arbetar på ett säkrare sätt.

Utbildningarna genomförs online på alla enheter.

Innehåller utbildningen praktik genomförs detta av interna handledare.

Jobsafes utbildningar

Liftutbildning, Liftutbildning repetition, Fallskyddsutbildning, Allmän ställningsutbildning 2-9 meter,Arbete på väg Steg 1, Säkra Lyft, Truckutbildning, Traversutbildning, Buller, Vibrationer, Härdplast, Ansvarsutbildning Truck, Bakgavellyft, Brandkurs lithiumjonbatterier, Handledarutbildning och Brandfarliga Arbeten.

För mer information kontakta:
Magnus Axell
Mobil: 0735-2275552
magnus.axell@jobsafe.se

Dela:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
×

Kundvagn