fbpx

Jobsafe inleder samarbete med AUSAB och MyLift i västra Sverige

I samarbete med Arbetsutbildningar Sverige AB (AUSAB) och MyLift levererar Jobsafe det unika utbildningskonceptet där du kan göra din teori på webben och praktik hos MyLift eller på din arbetsplats! Teorin gör du i mobilen, surfplattan eller på en dator när det passar dig och i din egen takt. Samarbetet omfattar hela Jobsafes webbaserade utbildningsutbud.

”Vi är väldigt glada över samarbetet med AUSAB och MyLift i västra Sverige. AUSAB och MyLift är företag som kännetecknas av flexibilitet, engagemang och en oerhörd vilja att hitta lösningar till kundens olika situationer. Detta ser vi som en stor tillgång när vi tillsammans ska leverera vårt flexibla utbildningskoncept. – Marcus Justad, VD

”Jobsafes koncept med att man gör den teoretiska delen på webben passar oss och våra kunder väldigt bra, vi kan lägga fokus på den praktiska delen och verkligen ge den enskilda deltagaren mer uppmärksamhet och tid. Detta ger hög kvalitet samt ett effektivt och modernt sätt att utbilda på. ” – Fredrik Larsson, VD AUSAB

Om MyLift
MyLift Sweden AB med säte i Göteborg/Mölnlycke bedriver både uthyrning och försäljning av material avsedda för person/materiallyft. Med mycket kompetent personal som med säkerhet, service och flexibilitet som främsta ledord så har Mylift tagit stora marknadsandelar. Mylift’s fokus är arbetsplattformar och har sedan starten 2009 gått ifrån 0 liftar till idag ha en park i Göteborg med fler än 500 enheter och en omsättning på ca 55milj kronor.

Om AUSAB
Arbetsutbildningar Sverige AB:s huvudsyssla är försäljning av webbaserade utbildningslicenser via JobSafe:s portal. Att se mervärdet i att ”slippa” sitta på depå för att gå igenom teorin och istället ta det i sin egen takt när det passar kunden är en investering för gemene företag. Tid är pengar och det är detta vi försöker hjälpa kunden med, att spara tid som i sin tur genererar mindre produktionsbortfall och ökade intäkter. Med en mycket serviceinriktad säljare som är flexibel, lyhörd och social så kommer Dennis Marveggio och kund komma fram till bästa lösning för varje enskilt företag.

Dela:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
×

Kundvagn