fbpx

Jobsafe skriver avtal med storsatsande ED Bygg

ED Bygg är det första företaget som har valt Jobsafes nyutvecklade koncept, Jobsafe Total. Jobsafe Total är en helhetslösning som innefattar kravutbildningar på webben, ett verktyg som möjliggör en uppföljning av medarbetarnas utbildningsinsatser i realtid samt utveckling av ED Byggs egen säkerhetsutbildning.

”Vi är stolta över att ED Bygg har valt oss som helhetsleverantör. Det här samarbetet sträcker sig så mycket längre än att enbart leverera utbildningar, vi ska tillsammans jobba långsiktigt med säkerhetskulturen, attityder, processer samt utveckla framtidens flexibla verktyg för en säkrare och bättre arbetsmiljö. Det är riktigt inspirerande att jobba tillsammans med ett företag som gör en så stor satsning på arbetsmiljön inom bygg. Vi tar i och med detta ett viktigt steg på vägen i vår vision att förändra vår branschs sätt att jobba med de här frågorna.” – Marcus Justad, VD, Jobsafe.

”Vi är sedan tidigare arbetsmiljöcertifierade enligt OHSAS 18001:2007. Denna insats är ett viktigt nästa steg för att ytterligare stärka vårt arbetsmiljöarbete och säkerställa en hög formell utbildningsnivå hos våra anställda. VI har redan genomfört dom första stegen i denna satsning och reaktionen från vår organisation har varit mycket positiv. Genom att dra nytta av ny teknik och förlägga många utbildningar i den faktiska arbetsvardagen underlättar vi genomförandet samtidigt som vi skapar bra förutsättningar för lärande” – Fredrik Henning, HR-chef ED Bygg.

edbygg.se

Dela:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
×

Kundvagn