fbpx

Jobsafe söker utbildningsansvarig

Vi på Jobsafe söker dig som tycker om att arbeta brett och självständigt, men ändå trivs med att tillhöra ett team där du bidrar med positiv energi och en trevlig inställning. Du är strukturerad, van att jobba i nära samarbete nära med kunder och brinner för göra arbetsmiljön säkrare på Sveriges arbetsplatser. Vidare är du en prestigelös och flexibel person som vågar ta egna initiativ och är redo att hugga i där det behövs.

Om tjänsten
Till denna tjänst söker vi dig med utbildning och/eller erfarenhet inom arbetsmiljö gärna från bygg eller industri. Vi ser gärna att du har erfarenhet eller arbetat som instruktör eller handledare i någon av våra utbildningar, Lift, Fallskydd, Ställning, Truck, Säkra lyft. Du har goda kunskaper i Office-paketet samt är allmänt IT-intresserad. Du uttrycker dig väl i tal och skrift både på svenska samt engelska. Att kunna prata flera språk flytande är meriterande.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:
– Utveckla Jobsafes utbildningar i samarbete med våra partners och kunder
– Utveckla Jobsafes utbildningskoncept i samarbete med våra partners och kunder
– Genomföra utbildningar

Vilka är vi?
Jobsafe Sverige AB är ett utbildningsföretag inom Bygg och Industribranschen som bildades år 2003. Sedan år 2015 erbjuder vi ett unikt utbildningskoncept på webben som har varit väldigt framgångsrikt. Vår ambition är att öka medvetandet om vilka risker som finns och vilket ansvar de som befinner sig på en arbetsplats har. Vi är i dagsläget ett tight team med 8 anställda som är planerat att dubbleras inom det närmsta året. Vi drivs av att hitta nya innovativa lösningar för att underlätta för våra kunder och göra Bygg och Industri till en säkrare arbetsplats. Kontoret är centralt beläget på Kungsholmen.

Du erbjuds
Eftersom företaget är i en expansiv fas så finns det stora utvecklingsmöjligheter för rätt person. Du har möjlighet att vara med och utveckla din egen kompetens och arbetsroll.

Tillträde
Ansökan görs med CV och personligt brev till jobb@jobsafe.se
Tjänsten tillsätts omgående.

Mer om tjänsten
Heltid. Placering i Stockholm.
Sista ansökningsdag är 2017-11-30.

Kontakt
Marcus Justad, VD
0763-13 30 55/0735-22 75 50
jobb@jobsafe.se
Välkommen med din ansökan!

Dela:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
×

Kundvagn