fbpx

Jobsafes VD: God Jul & Gott Nytt År!

Tack för ett fantastiskt år!
2018 kan sammanfattas som ännu ett händelserikt år på Jobsafe. Vi har tagit ett stort steg i vårt mål att förändra branschen samtidigt som vi har tagit ett rejält kliv organisatoriskt och fortsatt att utvecklas till det kvalitetsbolag vi vill vara. Organisatoriskt så känner jag att vi har en stomme med de roller vi behöver för att expandera utan att förlora kvalitén i vår leverans.

Jag kan konstatera att vi har utvecklat och genomfört de saker som vi inför året bestämde att göra och vi lyckades trots dessa tunga investeringar göra ett bra ekonomiskt resultat. Detta ser jag som ett resultat av väldigt duktig och engagerad personal samt deras stora förståelse för våra kunders behov. Det är riktigt inspirerande, utvecklande och givande att jobba som VD med väldigt kompetenta kollegor som drivs av att vara med att utveckla företaget och branschen. Vidare så kan jag konstatera att digitala kravutbildningar verkligen har accepterats av marknaden och jag ser väldigt positivt på framtiden.

Utveckling
Vi har under året både utvecklat helt nya utbildningar samt kontinuerligt utvecklat våra befintliga utbildningar tillsammans med marknadsledande företag inom sitt område. Allt för att kunna leverera marknadens bästa utbildningar. Här vill jag tacka våra Samarbetspartners HAKI, STILL, CVK och Dustcontrol som tillfört oerhört mycket kunskap och erfarenhet inom sina expertområden.

I vår strävan att möjliggöra vårt utbildningskoncept till hela Sverige så har vi under 2018 påbörjat samarbete med tolv nya återförsäljare. Detta gör att vi finns på 37 platser runt om i Sverige idag och möjliggör med detta möjliggör en säker arbetsmiljö på ett effektivt, enkelt, kostnadseffektivt och innovativt sätt. Tack till alla samarbetspartners som kontinuerligt hjälper oss att utvecklas.

Vår utbildningsportal utvecklas kontinuerligt för att möta våra kunders behov samt vara enkel att använda och förstå. Vi har under året tagit väldigt stora steg för att hjälpa våra kunder att säkerställa kompetens och påbörja eller fortsätta sitt arbete kring säkerhetskultur. Jag vill passa på att tacka Code Reactor och Bombay Works för ert engagemang.

Vi är inte nöjda
Även om året varit väldigt bra så är jag inte nöjd med detta, vi på Jobsafe kommer att jobba oavbrutet med att utveckla utbildningar och utbildningsportalen för att hjälpa våra kunder till en säkrare arbetsmiljö. Jag ser fram emot att leda verksamheten och ser på 2019 med optimism, då vårt koncept har otroligt bra respons och vi har väldigt många spännande samarbeten på ingång.

Med detta sagt vill jag tacka alla våra medarbetare, kunder, leverantörer och aktieägare för ert stora engagemang samt för ett gott samarbete under 2018 ­– vi ses 2019!

God jul och gott nytt år!

Marcus Justad

VD

Följ Jobsafe på sociala medier:

LinkedinInstagram

Dela:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
×

Kundvagn