fbpx

Marcus Justad ny VD för Jobsafe

Marcus Justad har utsetts som VD för Jobsafe och har tillträtt tjänsten under september månad.

Marcus har stor erfarenhet inom byggbranschen och har under de två senaste åren arbetat som Sales Process Manager för Cramo koncernen. Dessförinnan har han bland annat varit chef för Cramoskolan som han i samarbete med Itiro (dåvarande Jobsafe) utvecklade till Sveriges ledande utbildningsverksamhet inom byggbranschen.

”Han har precis den bakgrund och erfarenhet som vi behöver i dagsläget och för vår framtida tillväxt. Det har inte varit enkelt att finna rätt person men jag är väldigt nöjd att vi kommit överens. Jag och Marcus arbetade väldigt tätt när vi utvecklade Cramoskolan och vet att vi kompletterar varandra väldigt bra”, säger Fredrik Antfolk, grundare Jobsafe.

”Jobsafe är ett väldigt intressant bolag på en fragmenterad traditionell marknad där jag känner att det finns stor utvecklingspotential. Branschen står just nu i ett vägskäl där Jobsafe är den drivande parten för digitalisering av kravutbildningar. Det känns inspirerande att driva denna utveckling samt att göra det enklare, mer kostnadseffektivt för kunderna. Att få vara med att leda utvecklingen i ett offensivt bolag är en fantastisk utmaning, där jag hoppas att min internationella erfarenhet inom branschen kan tillföra en hel del i framtiden”. – Marcus Justad

Dela:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
×

Kundvagn