fbpx

Nytt grafiskt innehåll höjer kvalitén på utbildningarna!

När det var dags för den årliga revideringen av Jobsafes utbildningar så valdes Topborn som leverantör för att ta fram filmer, Illustrationer, animeringar och foto. Jobsafes ambition med de nyreviderade utbildningarna är att göra inlärningsprocessen enklare och på så sätt göra arbetsplatserna runt om i Sverige säkrare. Med lättförståeliga och pedagogiska illustrationer, animeringar, bilder samt filmer så är förhoppningarna att säkerhetstänket ökar.

En nyhet är även att deltagarna efter genomförd utbildning kan gå tillbaka och hela tiden uppdatera eller fräscha upp sina kunskaper i Jobsafes portal.

”Topborn har levererat så bra när det gäller vår hemsida och SEO att det inte fanns någon tanke på att välja någon annan leverantör när det gällde att ta fram nya filmer, Illustrationer, animeringar och foto till våra utbildningar. Jag är väldigt imponerad av det Topborn har levererat, väldigt lättförståeligt material vilket kommer underlätta för alla som går våra utbildningar. Vidare så har det varit väldigt roligt, intressant samt inspirerande att jobba tillsammans med proffs som verkligen brinner för det som de arbetar med.”
– Marcus Justad, VD, Jobsafe Sverige AB

”Vi är väldigt glada att Jobsafe valde att anlita oss för detta uppdrag bland en mängd andra alternativ. Att få hjälpa ett företag som Jobsafe som vill ligga i framkant och utveckla sin bransch är något som vi ser som otroligt inspirerande. Att samarbetet också har utvecklats från ett fåtal tjänster till en större helhet gör att vi kontinuerligt kan sätta gemensamma mål och arbeta för att nå hel vägen.”
– Magnus Modig, VD, Topborn AB

Om Topborn
Topborn är en digital byrå som dagligen arbetar med att forma och skapa innovativ marknadsföring åt företag i alla branscher. Vi startade för tre år sedan genom ett brinnande intresse för det digitala. Idag har vi kunder runt om i hela Norden – och vår ambition är att växa tillsammans med våra kunder.

Vårt främsta fokus ligger i att effektivisera och förtydliga våra kunders digitala närvaro. Med omfattande tjänster och täckande kompetens har vi vad som krävs för att hjälpa företag i alla storlekar med helhetslösningar som är redo att användas. Givetvis alltid optimerade för bästa synlighet och maximerad lönsamhet ut mot konsument.

Vi arbetar med SEO, digital annonsering, sociala medier, webbutveckling, webbdesign och hosting samt erbjuder utöver det också expertis inom filmproduktion, grafisk design, print, foto, bildbearbetning, textbearbetning, översättning, omfattande support och mycket mer därtill.

Jobsafes Youtubekanal

Dela:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
×

Kundvagn