fbpx

Prefabsystem väljer Jobsafe som utbildningsleverantör

Prefabsystem väljer Jobsafe som leverantör av kravutbildningar
Prefabsystem väljer Jobsafe Total som utbildningslösning. Jobsafe Total är den optimala lösningen för byggföretaget som har behov av flera olika utbildningar eller en större mängd av en utbildning. Du får total översyn av era anställdas utbildningar och utbildningsinsatser i realtid samt att du när som helst kan tilldela dina anställda en ny utbildning. Du som chef eller samordnare kan enkelt logga in i Jobsafes lösning och se vilka utbildningar dina anställda har genomfört och hur långt de har kommit i påbörjade utbildningar.

”Vi är väldigt stolta och glada över att Prefabsystem väljer oss och vår lösning, Jobsafe Total. Prefabsystem har höga ambitioner med säkerheten och arbetsmiljön. Jobsafes ambition är att kontinuerligt vidareutveckla vårt koncept som hjälper våra kunder att skapa en säker arbetsmiljö samt en god säkerhetskultur.”
– Mathias Hafdell, KAM, Jobsafe Sverige AB

”Med Jobsafe som utbildningsleverantör och den utbildningsplattform som de erbjuder kan vi på ett modernt och flexibelt sätt utbilda och fortbilda vår personal med hög kvalitet oavsett var i landet som vi befinner oss. Med detta koncept kan vi även minimera det administrativa arbetet kring utbildningar och utbilda vår personal utan produktionsstörningar.”

– Andreas Löfstedt, Montagechef, Prefabsystem

Om Prefabsystem
Prefabsystem är Sveriges enda oberoende specialist på prefabricerade stommar. Prefabsystem står för hjärnkraften och totalentreprenaden vid komplexa och prefabricerade stombyggen med djupa kunskaper inom betong, stål och limträ. Varje projekt har unika utmaningar och flera alternativ på lösningar. Prefabsystem analyserar på djupet för att kunna vara den bästa tekniska rådgivaren i varje projekt. Den bästa lösningen kan vara en kombination av betong, stål och limträ. Med grundinställningen “jo, det går” ifrågasätter Prefabsystem ny teknik och provar nya arbetsmetoder. Prefabsystem erbjuder tjänster inom konsultation, projektering, byggprojektledning och utveckling.

På bilden: Mathias Hafdell, KAM, Jobsafe Sverige AB & Andreas Löfstedt, Montagechef, Prefabsystem

Följ Jobsafe på sociala medier:

InstagramLinkedin

Dela:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
×

Kundvagn