fbpx

Jobsafe förlänger med Tholmarks Uthyrning AB

Idag är all teori i våra utbildningar webbaserad och genomförs i smartphone, surfplatta eller dator. I de utbildningar som innehåller praktiska moment genomförs detta med hjälp av våra återförsäljare och samarbetspartners på över 40 orter runt om i Sverige.

En av Jobsafes återförsäljare sedan 2017 är Tholmarks Uthyrning AB. Ett nytt avtal om förlängning av samarbetet är påskrivet och vi passade på att ställa några frågor till Tommy Törnqvist på Tholmarks.

Berätta lite kort om din roll på Tholmarks!

– Jag är Depåchef på Tholmarks Uthyrning AB och driver vår depå i Linköping där vi hyr ut liftar och maskiner till Bygg och Industrisektorn, jag har även hand om utbildningsdelen på Tholmarks.

Varför har Tholmarks valt att erbjuda utbildning till sina kunder?

– Utbildningar har vi erbjudit våra kunder sedan vi började med mobila arbetsplattformar på 80-talet. Idag har den delen växt väldigt mycket, man har idag en helt annan syn på arbetsmiljö och säkerhetskultur bland våra kunder i branschen. Vi vill framförallt hjälpa våra kunder att höja kompetensen på olika typer av produkter och olika moment som ska utföras, så att alla kan känna sig trygga när de kommer till sitt arbete.

Hur ser ert samarbete med Jobsafe ut?

– Vårt samarbete med Jobsafe startade för ett antal år sedan, de kom och presenterade en ny idé och ett nytt koncept. Vi kände då att denna resa vill vi verkligen vara med på. Vi håller fortfarande traditionella lärarledda kurser. Men intresset för det här konceptet växer för varje dag som går. Det som fungerar extra bra mellan Tholmarks och Jobsafe är att fokus och viljan hela tiden är ta fram den lösningen som fungerar bäst för kunden. Det ska vara enkelt för kunden att utbilda sig.

Om Tholmarks Uthyrning AB

Tholmarks Uthyrning AB hyr ut och säljer bygg- och anläggningsmaskiner, liftar och ställningar till privat, bygg- och industrisektorn. Bolaget finns representerat med egna depåer på åtta orter i landet – Linköping, Norrköping, Finspång, Södertälje, Växjö, Oskarshamn, Jönköping och Stockholm/Älta.
Tholmarks har i dagsläget 60 anställda med huvudkontor i Linköping, där central administration för hela bolaget bedrivs. Tholmarks kännetecknas av Service, Engagemang och Kvalité, genom hela sitt utbud och tjänster. Kundfokus är högsta prioritet, där de skall stå högst på listan bland aktörer såväl vad gäller service och personligt engagemang. Tillsammans med mångårig kompetens hittar de effektiva och flexibla lösningar för Dig som kund!

Dela:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
×

Kundvagn