fbpx

Jobsafe och Wangeskog södra Norrland inleder samarbete

Idag är all teori i våra utbildningar webbaserad och genomförs i smartphone, surfplatta eller dator. I de utbildningar som innehåller praktiska moment genomförs detta med hjälp av våra återförsäljare och samarbetspartners på över 40 orter runt om i Sverige. Nu har Jobsafe och Wangeskog Hyrcenter i södra Norrland skrivit ett samarbetsavtal för orterna Gävle, Sundsvall, Umeå, Östersund och Åre.

Vi är väldigt glada över samarbetet med Wangeskog Hyrcenter i södra Norrland. Det är ett företag som kännetecknas av flexibilitet, engagemang och en oerhörd vilja att hitta lösningar till kundens olika situationer. Att de väljer Jobsafe som leverantör för kravutbildningar är vi väldigt stolta över. Wangeskog är ett företag med höga ambitioner när det gäller säkerheten och arbetsmiljön och tillsammans ska vi arbeta för en säkrare arbetsplats där säkerhetskulturen är en central del.”
– Mattias Ene, KAM, Jobsafe Sverige AB

”En god arbetsmiljö och säker arbetsplats är självklart jätteviktigt för oss. Säkerhetsfrågan är alltid närvarande, vi lutar oss aldrig tillbaka och tror att vi är klara, det är en ständig pågående process. Vi vet att många arbetsplatsrelaterade tillbud kan förebyggas med rätt utbildning. Jobsafe är en pålitlig partner som förstår vår bransch och erbjuder flexibla lösningar. Genom att all teoriutbildning görs på nätet kan utbildningarna påbörjas med kort varsel och genomföras de tidpunkter som passar deltagaren. Vi känner oss trygga i att våra kunder och medarbetare får grundlig utbildning via Jobsafe.”
– Lars-Olof Andersson, Regionchef södra Norrland

Om Wangeskog södra Norrland

Wangeskog är en stark och erfaren partner inom maskinuthyrning som främst vänder sig till bygg- och anläggningsentreprenörer samt deras underentreprenörer. Som en heltäckande maskin- och ställningsleverantör erbjuds allt från uthyrning av den lilla maskinen till en komplett byggarbetsplats med el, värme och ställning.

Med en ständigt uppdaterad maskinpark och gediget personligt engagemang hjälper Wangeskog till med etablering, underhåll, transport, utbildningar och service. 

Wangeskog är rikstäckande och driver idag hyrcenter från Malmö i söder till Kiruna i norr. Wangeskog Hyrcenter södra Norrland AB är dotterbolag till Wangeskog Hyrcenter AB, som ingår i den familjeägda koncernen AB Gullringsbo Egendomar.

Wangeskog Hyrcenter – Sveriges trevligaste maskinuthyrning!

Dela:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
×

Kundvagn