Key Account Manager hos Jobsafe

Erbjudande:

 • Du får vara med på resan att förändra en traditionell bransch till att gå mot digitala lösningar!
 • En utvecklande och spännande tjänst i ett välmående växande företag!
 • Ett arbete med frihet under ansvar

Om oss:

Vi ska inte enbart erövra utbildningsmarknaden, utan förändra den totalt!

Jobsafe grundades 2003 och erbjuder sedan 2016 webbaserade utbildningar inom arbetsmiljö med fokus på personsäkerhet inom främst Bygg, Industri och Entreprenad. Genom samarbetspartners och återförsäljare finns vi idag på cirka 40 orter.

Med innovativa koncept, hög kvalitet och ett brett nätverk erbjuder vi våra kunder lösningar som möjliggör en säker arbetsmiljö på ett effektivt, enkelt och innovativt sätt. Vår vision är att vara kundens första val när det gäller kravutbildningar inom Bygg och Industri samt drivande för en säkrare arbetsmiljö inom dessa branscher.

Våra värdeord är Samarbete, Engagemang och Innovation.

Om tjänsten:

Som Key Account Manager på Jobsafe jobbar du med att vidareutveckla strategiskt viktiga storkunder. Det innebär både bearbeta befintliga kunder samt bearbeta nya strategiskt viktiga kunder. Du kommer arbeta tätt tillsammans med Jobsafes andra KAM och försäljningschef för att expandera och utveckla försäljningen.

I rollen kommer du:

 • Arbeta med merförsäljning mot befintliga storkunder.
 • Bearbeta nya strategisk viktiga kunder
 • Skapa account plans för dina kunder

Krav:

För att passa för rollen så har du erfarenhet av att bearbeta stora kunder på alla hierarkiska nivåer. För att vara framgångsrik i rollen så trivs du allra bäst med att arbeta strukturerat och kan hantera att ändringar i prioriteringar. Vi söker dig som drivs av att få växa och utvecklas och som vill vara med och förändra en bransch.

Du är van med att utveckla account plan, arbeta strukturerat och strategiskt med dina kunder. Du behärskar office-paketet mycket väl. Tjänsten innebär ungefär en veckas resande i månaden och du kommer få tjänstebil.

Vi söker antingen dig med några års erfarenhet i liknande tjänst eller dig som har jobbat som utesäljare och vill utvecklas.

Placeringsort är Stockholm

Tillträde, omfattning och anställning:

Tjänsten är på heltid med start i slutet på Q3 2019 men urval sker löpande.

Hur söker du?

Vi tar emot ansökningar genom att du skickar in ditt CV och personliga brev till jobb@jobsafe.se. Vi går igenom ansökningarna löpande. Har du frågor besvaras dessa av Jobsafes VD, Marcus Justad på marcus.justad@jobsafe.se

När du vill

Utbilda dig när du vill på dygnet och i din egen takt

Digitala utbildningsbevis

I vår portal har du alltid tillgång till dina utbildningsbevis

Kostnadseffektivt

Minska produktionsbortfall genom att utbilda er personal löpande

Rådgivning

Certifierade rådgivare hjälper er att hålla koll på vad lagen säger

Vad säger våra kunder?

 • Det bästa med Jobsafes koncept är minskat produktionsbortfall, samt möjlighet till utbildning när det kräver en snabb hantering, utan att åsidosätta nivån på säkerhetsbiten.
  Hans-Åke Wennerstrand, KMA-Ansvarig

  Alviks Måleri
 • Alla våra medarbetare ska ha rätt kompetens för att kunna jobba säkert.  Med Jobsafes koncept kan vi säkerställa det utan att få onödiga störningar i produktionen. Det tycker vi är en utmärkt lösning
  Helèn Mejbert, Bravida Uppsala

  Bravida
 • Jobsafe erbjuder utbildningslösningar på webben med hög kvalitet vilket gör att våra medarbetare kan utbilda sig utan att det stör pågående arbete.
  Det sparar både tid och pengar vilket passar oss perfekt.
  H-P Hellgren, Sandå Umeå

  Sandå
jobSAFE © 2020