Nyheter

# Aktuellt | 5 september, 2018

Edsvikens El väljer Jobsafe Total som utbildningslösning

Magnus Axell

Jobsafe inleder samarbete med Edsvikens El som väljer Jobsafe Total som utbildningslösning. Jobsafe Total är den optimala lösningen för företaget som har behov av flera olika utbildningar eller en större mängd av en utbildning. Du får total översyn av Era anställdas utbildningar och utbildningsinsatser i realtid. Du som chef eller samordnare kan enkelt logga in i Jobsafes lösning och se vilka utbildningar dina anställda har gått samt hur långt de gått i påbörjade utbildningar.

”Vi är väldigt stolta över vårt samarbete med Edsvikens El. Det är ett offensivt företag med en vision likt vår egen att vara det snabbast växande företaget i vår marknad. Det är roligt och givande att jobba tillsammans med företag som har höga ambitioner med företaget, säkerheten och med arbetsmiljön.”
– Magnus Axell, KAM, Jobsafe Sverige AB

” Vi har valt Jobsafe som utbildningsplattform vilket ger oss en lättillgänglig utbildningslösning med hög kvalitet.
Konceptet ger oss möjlighet att utbilda/fortbilda effektivt utan produktionsstörningar”
– Peter Gerdes, VD, Edsvikens El AB

Om Edsvikens El
Edsvikens Els affärsidé är att vara ett serviceföretag inom el och energi med offensiv och positiv attityd. Visionen är att vara det snabbast växande företaget i vår marknad.

Totalt sysselsätter bolaget ett 80-tal medarbetare som alla finns till för att stötta och hjälpa kunderna. De har för närvarande runt 40 fullt utrustade servicebilar som kännetecknas av vår grafiska profil och som är ett välbekant inslag i Stockholmstrafiken. Företagets huvudsakliga uppgifter är att utföra elteknikinstallationer inom projekt eller service och har speciellt fokus på energieffektivisering, belysning och passagesystem.

Företaget är anslutet till Elektriska Installatörs Organisationen EIO och Alla elektriker som arbetar på eller anlitas av Edsvikens EL AB har ECY-certifikat.

På bilden: Jonas Rosenkvist, Entreprenadchef Edsvikens EL & Magnus Axell, KAM Jobsafe

När du vill

Utbilda dig när du vill på dygnet och i din egen takt

Digitala utbildningsbevis

I vår portal har du alltid tillgång till dina utbildningsbevis

Kostnadseffektivt

Minska produktionsbortfall genom att utbilda er personal löpande

Rådgivning

Certifierade rådgivare hjälper er att hålla koll på vad lagen säger

Vad säger våra kunder?

 • Det bästa med Jobsafes koncept är minskat produktionsbortfall, samt möjlighet till utbildning när det kräver en snabb hantering, utan att åsidosätta nivån på säkerhetsbiten.
  Hans-Åke Wennerstrand, KMA-Ansvarig

  Alviks Måleri
 • Alla våra medarbetare ska ha rätt kompetens för att kunna jobba säkert.  Med Jobsafes koncept kan vi säkerställa det utan att få onödiga störningar i produktionen. Det tycker vi är en utmärkt lösning
  Helèn Mejbert, Bravida Uppsala

  Bravida
 • Jobsafe erbjuder utbildningslösningar på webben med hög kvalitet vilket gör att våra medarbetare kan utbilda sig utan att det stör pågående arbete.
  Det sparar både tid och pengar vilket passar oss perfekt.
  H-P Hellgren, Sandå Umeå

  Sandå
jobSAFE is a registered trademark 2016 - Copyright jobSAFE AB - Webbyrå: Brandson AB i Stockholm