Nyheter

# Aktuellt | 15 mars, 2017

Intervju med utbildningsansvarig på JIAB Hyrcenter

Hej Andreas!

Vem är du och vad är din bakgrund?
Jag är en utåtriktad och sportintresserad 26-årig man som är född och bor i Luleå med min sambo. Att arbeta med försäljning och kundkontakt har alltid varit något som jag varit intresserad av. Att hjälpa folk till en bra lösning oavsett vad den är har nog alltid funnits med i mitt sätt att jobba.

När och varför började du arbeta på JIAB?
Min första sejour på JIAB gjorde jag mellan 2013-2014 och kom då till ett relativt nystartat företag med en tydlig målsättning och stor utvecklingspotential. Efter 2 år som säljare i bilbranschen kom jag tillbaka i till JIAB april 2016 med en tydligare roll mot försäljning som nu även utvecklats i och med JIABs startade samarbete med Jobsafe. Anledningen till att jag återvände till JIAB är för att det är ett företag som alltid strävar efter att bli bättre och tightare organisationsmässigt och sätter alltid kunden i fokus. Norrbottens, ja kanske till och med ett av Sveriges, mest flexibla hyrcenter.

JIAB är ett företag som arbetar med ständig utveckling och i somras fick jag möjligheten att utbilda mig till handledare inom säkerhetsutbildningar, på de maskiner som vi hyr ut. Min utbildning fick jag genom Jobsafe som är ett företag som har utbildat 10-tusentals personer inom bygg, entreprenad och industri. Jobsafe har arbetat fram ett webbaserat utbildningssystem som är toppenbra och för Jiab är det en självklarhet att arbeta modernt och att maximera kundnyttan. Det är avgörande att ständigt ligga i framkant.

Vad gör du och hur ser din roll hos JIAB ut?
Mitt fokus är att hjälpa till med att utveckla JIABs försäljning. Jag har fullt ansvar för min egen försäljningsprocess och arbetar idag med företag framförallt inom bygg och industrisektorn. Jag har i dagsläget också fått titeln utbildningsansvarig på firman och tar hand om både interna och externa utbildningar. Jag jobbar även med att utveckla en ny hemsida för JIAB tillsammans med en webbyrå. Jag drivs av att kunna ta fram strategier för hur våra lösningar på ett så effektivt sätt som möjligt skall kunna hjälpa våra kunder i deras dagliga kamp mot arbetsklockan. Kombinationen att få vara serviceinriktad och lära känna många duktiga företagare gör att varje dag på jobbet blir utmanande, spännande och rolig!

När du vill

Utbilda dig när du vill på dygnet och i din egen takt

Digitala utbildningsbevis

I vår portal har du alltid tillgång till dina utbildningsbevis

Kostnadseffektivt

Minska produktionsbortfall genom att utbilda er personal löpande

Rådgivning

Certifierade rådgivare hjälper er att hålla koll på vad lagen säger

Vad säger våra kunder?

 • Det bästa med Jobsafes koncept är minskat produktionsbortfall, samt möjlighet till utbildning när det kräver en snabb hantering, utan att åsidosätta nivån på säkerhetsbiten.
  Hans-Åke Wennerstrand, KMA-Ansvarig

  Alviks Måleri
 • Alla våra medarbetare ska ha rätt kompetens för att kunna jobba säkert.  Med Jobsafes koncept kan vi säkerställa det utan att få onödiga störningar i produktionen. Det tycker vi är en utmärkt lösning
  Helèn Mejbert, Bravida Uppsala

  Bravida
 • Jobsafe erbjuder utbildningslösningar på webben med hög kvalitet vilket gör att våra medarbetare kan utbilda sig utan att det stör pågående arbete.
  Det sparar både tid och pengar vilket passar oss perfekt.
  H-P Hellgren, Sandå Umeå

  Sandå
jobSAFE is a registered trademark 2016 - Copyright jobSAFE AB - Webbyrå: Brandson AB i Stockholm