Nyheter

# Aktuellt | 27 september, 2019

Intervju med vår nya försäljningschef!

Berätta om dig själv!
Guian Mantilla heter jag, är 33 år gammal, kommer från Uppsala och arbetar som försäljningschef på Jobsafe. Jag har en kandidatexamen från Dublin Business School och kommer senast från fastighetsbranschen.

När och varför började du på Jobsafe?
Jag är inne på min andra månad så mycket är fortfarande nytt för mig. Även fast jag börjar komma in mer i processerna så finns det fortfarande områden jag bara har skrapat på ytan. Det har varit intensiva men fantastiskt roliga och spännande veckor. Jag kom i kontakt med Jobsafe i somras och det kändes rätt på en gång. Dels är Jobsafes lösning väldigt unik och dels att vår ambition gick i linje med varandra genom viljan att förändra och förbättra samt bryta ny mark, det gjorde mitt beslutsfattande enkelt. Jag kände att jag ville följa med och vara en del av resan. Jag visste sedan innan att det var illa med säkerheten på våra arbetsplatser, men att det var så många som skadas och till och med dör varje år, det var mycket värre än jag trodde. Det är naturligtvis helt oacceptabelt och något jag vill vara med om att förbättra.

Hur ser din roll ut?
Jag är ett stöd i det strategiska arbetet gentemot behovet på marknaden, företagets kunder och samarbetspartners. Jag har ett större ansvar att stötta och undanröja hinder i teamets väg för att optimera förutsättningarna för att nå våra mål.

Vad är det roligaste med ditt jobb?
Jag får möjligheten att förändra en bransch och det är få förunnat. Jag är inte den som bara nöjer mig med att förvalta eller upprätthålla saker utan jag vill förändra och förbättra dem. Jag får energi från att sälja något som verkligen uppskattas av både företaget och deras kunder, det är få produkter som ger samma positiva feedback.

Vilken känd karaktär identifierar du dig mest med och varför?
Oj, den var svår, jag har aldrig tänkt i de banorna. Hoppas detta inte uppfattas fel, men spontant så skulle jag säga Joey i Vänner – Jag är matglad till tusen, både äta och laga, bjuder på mig själv (inte alltid medvetet) klumpig i vissa avseenden och hamnar ibland i konstiga situationer, älskar mitt jobb och sätter familj och vänner i främsta rummet.

När du vill

Utbilda dig när du vill på dygnet och i din egen takt

Digitala utbildningsbevis

I vår portal har du alltid tillgång till dina utbildningsbevis

Kostnadseffektivt

Minska produktionsbortfall genom att utbilda er personal löpande

Rådgivning

Certifierade rådgivare hjälper er att hålla koll på vad lagen säger

Vad säger våra kunder?

 • Det bästa med Jobsafes koncept är minskat produktionsbortfall, samt möjlighet till utbildning när det kräver en snabb hantering, utan att åsidosätta nivån på säkerhetsbiten.
  Hans-Åke Wennerstrand, KMA-Ansvarig

  Alviks Måleri
 • Alla våra medarbetare ska ha rätt kompetens för att kunna jobba säkert.  Med Jobsafes koncept kan vi säkerställa det utan att få onödiga störningar i produktionen. Det tycker vi är en utmärkt lösning
  Helèn Mejbert, Bravida Uppsala

  Bravida
 • Jobsafe erbjuder utbildningslösningar på webben med hög kvalitet vilket gör att våra medarbetare kan utbilda sig utan att det stör pågående arbete.
  Det sparar både tid och pengar vilket passar oss perfekt.
  H-P Hellgren, Sandå Umeå

  Sandå
jobSAFE © 2020