Nyheter

# Aktuellt | 18 oktober, 2016

Jobsafe inleder samarbete med Hyreslandslaget

I samarbete med Hyreslandslagets depåer i Stockholm/Norrtälje/Uppsala levererar Jobsafe det enda utbildningskonceptet där du kan göra din teori på webben och praktik hos din HLL Depå!

Teorin gör du i mobilen, surfplattan eller på en dator när det passar dig och i din egen takt. Samarbetet omfattar hela vårt webbaserade utbildningsutbud.

”Vi är oerhört glada och tacksamma för det starka positiva gensvar vi har fått från marknaden sedan vi lanserade våra utbildningar på webben. Vi stärker vår position ytterligare genom vårt samarbete med Hyreslandslaget, som blir en perfekt partner till Jobsafe med sitt kundorienterade och flexibla arbetssätt samt väl strategiskt placerade depåer ” – Marcus Justad, VD

Läs mer:
www.hyreslandslaget.se/sv/utbildning

När du vill

Utbilda dig när du vill på dygnet och i din egen takt

Digitala utbildningsbevis

I vår portal har du alltid tillgång till dina utbildningsbevis

Kostnadseffektivt

Minska produktionsbortfall genom att utbilda er personal löpande

Rådgivning

Certifierade rådgivare hjälper er att hålla koll på vad lagen säger

Vad säger våra kunder?

 • Det bästa med Jobsafes koncept är minskat produktionsbortfall, samt möjlighet till utbildning när det kräver en snabb hantering, utan att åsidosätta nivån på säkerhetsbiten.
  Hans-Åke Wennerstrand, KMA-Ansvarig

  Alviks Måleri
 • Alla våra medarbetare ska ha rätt kompetens för att kunna jobba säkert.  Med Jobsafes koncept kan vi säkerställa det utan att få onödiga störningar i produktionen. Det tycker vi är en utmärkt lösning
  Helèn Mejbert, Bravida Uppsala

  Bravida
 • Jobsafe erbjuder utbildningslösningar på webben med hög kvalitet vilket gör att våra medarbetare kan utbilda sig utan att det stör pågående arbete.
  Det sparar både tid och pengar vilket passar oss perfekt.
  H-P Hellgren, Sandå Umeå

  Sandå
jobSAFE is a registered trademark 2016 - Copyright jobSAFE AB - Webbyrå: Brandson AB i Stockholm