Nyheter

# Aktuellt | 5 november, 2018

Jobsafe och STILL inleder samarbete om Truckutbildning på webben

Jobsafe och STILL har inlett ett samarbete för att tillsammans ta fram branschens bästa truckutbildning med målet att minska antalet arbetsolyckor med truckar och skapa säkrare arbetsplatser i Sverige.

Det gemensamma utbildningskonceptet kommer att bygga på Jobsafes gedigna erfarenhet av truckutbildning och digitala utbildningar samt STILLs långa erfarenhet av trucktillverkning. Med Jobsafe har STILL en partner med samsyn på hur förarutbildningar skall genomföras och en gemensam syn på kvalitet.

STILL utvecklar ständigt sitt tjänsteutbud och erbjuder redan idag ett antal digitala tjänster. Det framtida samarbetet ska ge STILL och framtida kunder bättre synergieffekter och säkerställa en effektiv kompetensförsörjning. Behovet av ansvarsfulla truckförare ökar snabbt inom många olika branscher t.ex. logistikbranschen. Den kvalitativa truckutbildningen kommer att innehålla en teoretisk del som genomförs på webben och en praktisk del.

”Att vi nu kan presentera detta samarbete är en milstolpe i Jobsafes historia. Jobsafe startade 2003 som ett truckutbildningsföretag och nu 15 år senare kommer vi med STILL leverera branschens bästa Truckutbildning på webben. Vi är stolta och glada över att kunna göra detta tillsammans med STILL som är ett seriöst och modernt företag som tar arbetsmiljöfrågor på ett stort allvar. STILL har redan en väl utvecklad digital profil och erbjuder digitala tjänster vilket gör att förutsättningarna för vårt samarbete är mycket goda.”
Marcus Justad, VD, Jobsafe Sverige AB

”Jag är mycket nöjd, säger Linus Hylén, Försäljningschef på STILL Sverige AB. Samarbetet med Jobsafe möjliggör en satsning på truckutbildning för STILL i Sverige och säkrar leveransen av kvalitativ utbildning för våra kunder.”
Linus Hylén, Försäljningschef, STILL Sverige AB

STILL Sverige AB
STILL erbjuder skräddarsydda företagsinterna logistiksystem och sammanställer en intelligent kombination av truckar och lagerutrustning, programvara, tjänster och service. STILL Sverige AB grundades 1906 och ingår sedan 2004 i STILL-koncernen. STILL GmbH startades 1920 av Hans Still som med stor kreativitet, imponerande entreprenörsanda och kvalitetsmedvetenhet snabbt utvecklats till ett starkt och globalt välkänt varumärke. Idag samarbetar ca. 8 000 kvalificerade medarbetare inom forskning och utveckling, produktion, distribution och service för att uppfylla kraven från kunder i hela världen. Företagets framgångar beror i huvudsak på dess högeffektiva produkter – allt från branschspecifika kompletta lösningar för små och stora företag till datorbaserade logistikprogram för effektiv administration av lager- och materialflöden. Besök STILL:s hemsida på www.still.se eller vår Facebook-sida på www.facebook.com/stillsverige.

Jobsafe Sverige AB
Jobsafe grundades 2003 och är idag Sveriges ledande leverantör av webbaserade utbildningar inom arbetsmiljö med fokus på personsäkerhet inom främst inom områdena Bygg, Industri och Entreprenad. Visionen är att vara kundens första val när det gäller kravutbildningar inom bygg och industri samt drivande för en säkrare arbetsmiljö inom dessa branscher. Målet är inte att erövra utbildningsmarknaden, utan att förändra den totalt!

När du vill

Utbilda dig när du vill på dygnet och i din egen takt

Digitala utbildningsbevis

I vår portal har du alltid tillgång till dina utbildningsbevis

Kostnadseffektivt

Minska produktionsbortfall genom att utbilda er personal löpande

Rådgivning

Certifierade rådgivare hjälper er att hålla koll på vad lagen säger

Vad säger våra kunder?

 • Det bästa med Jobsafes koncept är minskat produktionsbortfall, samt möjlighet till utbildning när det kräver en snabb hantering, utan att åsidosätta nivån på säkerhetsbiten.
  Hans-Åke Wennerstrand, KMA-Ansvarig

  Alviks Måleri
 • Alla våra medarbetare ska ha rätt kompetens för att kunna jobba säkert.  Med Jobsafes koncept kan vi säkerställa det utan att få onödiga störningar i produktionen. Det tycker vi är en utmärkt lösning
  Helèn Mejbert, Bravida Uppsala

  Bravida
 • Jobsafe erbjuder utbildningslösningar på webben med hög kvalitet vilket gör att våra medarbetare kan utbilda sig utan att det stör pågående arbete.
  Det sparar både tid och pengar vilket passar oss perfekt.
  H-P Hellgren, Sandå Umeå

  Sandå
jobSAFE is a registered trademark 2016 - Copyright jobSAFE AB - Webbyrå: Brandson AB i Stockholm