Nyheter

# Aktuellt | 17 augusti, 2017

Jobsafe skriver avtal med Branschorganisationen För Byggnadsberedning!

Branschorganisationen för Byggnadsberedning (BFB) är den första branschorganisation som har valt Jobsafes koncept, Jobsafe Total. Jobsafe Total är en helhetslösning som innefattar kravutbildningar på webben, ett verktyg som möjliggör en uppföljning av medarbetarnas utbildningsinsatser i realtid samt tillhandahållande av BFBs egna obligatoriska digitala medlemsutbildning (RAM).

” Det här samarbetet sträcker sig så mycket längre än att enbart leverera utbildningar, vi ska tillsammans jobba långsiktigt med säkerhetskultur, attityder, processer samt utveckla framtidens flexibla verktyg för en säkrare och bättre arbetsmiljö. Det är riktigt inspirerande att jobba tillsammans med en organisation som gör en så stor satsning på arbetsmiljön inom bygg. Vi tar i och med detta ett viktigt steg på vägen i vår vision att förändra vår branschs sätt att jobba med de här frågorna. Vi är stolta över att BFB har valt oss som leverantör av utbildning för att säkerställa att branschorganisationens medlemsföretag håller hög kompetensnivå.”
– Fredrik Antfolk, Jobsafe.

”Med Jobsafes webbaserade utbildningslösning säkerställer vi att medlemsföretagens personal kan gå olika vidareutbildningar på ett enkelt sätt. På det sättet får de möjlighet att utveckla nya kunskaper och lära sig säkra och effektiva arbetsmetoder. Jag är övertygad om att detta är framtidens sätt att jobba med de här frågorna och att det kommer att bli en standard för branschorganisationer framöver.”
– Lars Sandström, Sveriges Byggindustrier.

Om BFB
Branschorganisationen för byggnadsberedning driver intressefrågor för företag som arbetar inom håltagning, rivning och sanering. Målet med verksamheten är att seriösa företag som aktivt arbetar med kvalitetssäkring, arbetsmiljö och miljöfrågor ska kunna överleva på den svenska byggmarknaden. BFB vill att kompetens ska vara den främsta konkurrenskraften, inte pris. Detta eftersom ett alltför billigt pris sker på bekostnad av människor, miljö och kvalitet. Organisation har ca 150 medlemsföretag.
Byggnadsberedning.se

När du vill

Utbilda dig när du vill på dygnet och i din egen takt

Digitala utbildningsbevis

I vår portal har du alltid tillgång till dina utbildningsbevis

Kostnadseffektivt

Minska produktionsbortfall genom att utbilda er personal löpande

Rådgivning

Certifierade rådgivare hjälper er att hålla koll på vad lagen säger

Vad säger våra kunder?

 • Det bästa med Jobsafes koncept är minskat produktionsbortfall, samt möjlighet till utbildning när det kräver en snabb hantering, utan att åsidosätta nivån på säkerhetsbiten.
  Hans-Åke Wennerstrand, KMA-Ansvarig

  Alviks Måleri
 • Alla våra medarbetare ska ha rätt kompetens för att kunna jobba säkert.  Med Jobsafes koncept kan vi säkerställa det utan att få onödiga störningar i produktionen. Det tycker vi är en utmärkt lösning
  Helèn Mejbert, Bravida Uppsala

  Bravida
 • Jobsafe erbjuder utbildningslösningar på webben med hög kvalitet vilket gör att våra medarbetare kan utbilda sig utan att det stör pågående arbete.
  Det sparar både tid och pengar vilket passar oss perfekt.
  H-P Hellgren, Sandå Umeå

  Sandå
jobSAFE is a registered trademark 2016 - Copyright jobSAFE AB - Webbyrå: Brandson AB i Stockholm