Nyheter

# Aktuellt | 23 maj, 2017

Jobsafe skriver avtal med storsatsande ED Bygg

ED Bygg är det första företaget som har valt Jobsafes nyutvecklade koncept, Jobsafe Total. Jobsafe Total är en helhetslösning som innefattar kravutbildningar på webben, ett verktyg som möjliggör en uppföljning av medarbetarnas utbildningsinsatser i realtid samt utveckling av ED Byggs egen säkerhetsutbildning.

”Vi är stolta över att ED Bygg har valt oss som helhetsleverantör. Det här samarbetet sträcker sig så mycket längre än att enbart leverera utbildningar, vi ska tillsammans jobba långsiktigt med säkerhetskulturen, attityder, processer samt utveckla framtidens flexibla verktyg för en säkrare och bättre arbetsmiljö. Det är riktigt inspirerande att jobba tillsammans med ett företag som gör en så stor satsning på arbetsmiljön inom bygg. Vi tar i och med detta ett viktigt steg på vägen i vår vision att förändra vår branschs sätt att jobba med de här frågorna.” – Marcus Justad, VD, Jobsafe.

”Vi är sedan tidigare arbetsmiljöcertifierade enligt OHSAS 18001:2007. Denna insats är ett viktigt nästa steg för att ytterligare stärka vårt arbetsmiljöarbete och säkerställa en hög formell utbildningsnivå hos våra anställda. VI har redan genomfört dom första stegen i denna satsning och reaktionen från vår organisation har varit mycket positiv. Genom att dra nytta av ny teknik och förlägga många utbildningar i den faktiska arbetsvardagen underlättar vi genomförandet samtidigt som vi skapar bra förutsättningar för lärande” – Fredrik Henning, HR-chef ED Bygg.

edbygg.se

När du vill

Utbilda dig när du vill på dygnet och i din egen takt

Digitala utbildningsbevis

I vår portal har du alltid tillgång till dina utbildningsbevis

Kostnadseffektivt

Minska produktionsbortfall genom att utbilda er personal löpande

Rådgivning

Certifierade rådgivare hjälper er att hålla koll på vad lagen säger

Vad säger våra kunder?

 • Det bästa med Jobsafes koncept är minskat produktionsbortfall, samt möjlighet till utbildning när det kräver en snabb hantering, utan att åsidosätta nivån på säkerhetsbiten.
  Hans-Åke Wennerstrand, KMA-Ansvarig

  Alviks Måleri
 • Alla våra medarbetare ska ha rätt kompetens för att kunna jobba säkert.  Med Jobsafes koncept kan vi säkerställa det utan att få onödiga störningar i produktionen. Det tycker vi är en utmärkt lösning
  Helèn Mejbert, Bravida Uppsala

  Bravida
 • Jobsafe erbjuder utbildningslösningar på webben med hög kvalitet vilket gör att våra medarbetare kan utbilda sig utan att det stör pågående arbete.
  Det sparar både tid och pengar vilket passar oss perfekt.
  H-P Hellgren, Sandå Umeå

  Sandå
jobSAFE is a registered trademark 2016 - Copyright jobSAFE AB - Webbyrå: Brandson AB i Stockholm