Nyheter

# Aktuellt | 30 oktober, 2017

Jobsafe söker utbildningsansvarig

Vi på Jobsafe söker dig som tycker om att arbeta brett och självständigt, men ändå trivs med att tillhöra ett team där du bidrar med positiv energi och en trevlig inställning. Du är strukturerad, van att jobba i nära samarbete nära med kunder och brinner för göra arbetsmiljön säkrare på Sveriges arbetsplatser. Vidare är du en prestigelös och flexibel person som vågar ta egna initiativ och är redo att hugga i där det behövs.

Om tjänsten
Till denna tjänst söker vi dig med utbildning och/eller erfarenhet inom arbetsmiljö gärna från bygg eller industri. Vi ser gärna att du har erfarenhet eller arbetat som instruktör eller handledare i någon av våra utbildningar, Lift, Fallskydd, Ställning, Truck, Säkra lyft. Du har goda kunskaper i Office-paketet samt är allmänt IT-intresserad. Du uttrycker dig väl i tal och skrift både på svenska samt engelska. Att kunna prata flera språk flytande är meriterande.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:
– Utveckla Jobsafes utbildningar i samarbete med våra partners och kunder
– Utveckla Jobsafes utbildningskoncept i samarbete med våra partners och kunder
– Genomföra utbildningar

Vilka är vi?
Jobsafe Sverige AB är ett utbildningsföretag inom Bygg och Industribranschen som bildades år 2003. Sedan år 2015 erbjuder vi ett unikt utbildningskoncept på webben som har varit väldigt framgångsrikt. Vår ambition är att öka medvetandet om vilka risker som finns och vilket ansvar de som befinner sig på en arbetsplats har. Vi är i dagsläget ett tight team med 8 anställda som är planerat att dubbleras inom det närmsta året. Vi drivs av att hitta nya innovativa lösningar för att underlätta för våra kunder och göra Bygg och Industri till en säkrare arbetsplats. Kontoret är centralt beläget på Kungsholmen.

Du erbjuds
Eftersom företaget är i en expansiv fas så finns det stora utvecklingsmöjligheter för rätt person. Du har möjlighet att vara med och utveckla din egen kompetens och arbetsroll.

Tillträde
Ansökan görs med CV och personligt brev till jobb@jobsafe.se
Tjänsten tillsätts omgående.

Mer om tjänsten
Heltid. Placering i Stockholm.
Sista ansökningsdag är 2017-11-30.

Kontakt
Marcus Justad, VD
0763-13 30 55/0735-22 75 50
jobb@jobsafe.se
Välkommen med din ansökan!

När du vill

Utbilda dig när du vill på dygnet och i din egen takt

Digitala utbildningsbevis

I vår portal har du alltid tillgång till dina utbildningsbevis

Kostnadseffektivt

Minska produktionsbortfall genom att utbilda er personal löpande

Rådgivning

Certifierade rådgivare hjälper er att hålla koll på vad lagen säger

Vad säger våra kunder?

 • Det bästa med Jobsafes koncept är minskat produktionsbortfall, samt möjlighet till utbildning när det kräver en snabb hantering, utan att åsidosätta nivån på säkerhetsbiten.
  Hans-Åke Wennerstrand, KMA-Ansvarig

  Alviks Måleri
 • Alla våra medarbetare ska ha rätt kompetens för att kunna jobba säkert.  Med Jobsafes koncept kan vi säkerställa det utan att få onödiga störningar i produktionen. Det tycker vi är en utmärkt lösning
  Helèn Mejbert, Bravida Uppsala

  Bravida
 • Jobsafe erbjuder utbildningslösningar på webben med hög kvalitet vilket gör att våra medarbetare kan utbilda sig utan att det stör pågående arbete.
  Det sparar både tid och pengar vilket passar oss perfekt.
  H-P Hellgren, Sandå Umeå

  Sandå
jobSAFE is a registered trademark 2016 - Copyright jobSAFE AB - Webbyrå: Brandson AB i Stockholm