Nyheter

# Aktuellt | 22 november, 2016

Jobsafe tecknar avtal med Veolia om utbildningar

Avtalet omfattar hela Jobsafes koncept för kravutbildningar som till exempel Liftutbildning och Fallskyddsutbildning. I avtalet ingår även att Jobsafe ska utbilda interna handledare åt Veolia, vilket ytterligare effektiviserar Veolias interna och högt ställda säkerhetskrav. Veolia har valt ut ett antal medarbetare man väljer att satsa på och kompetensutveckla i nära samarbete med Jobsafe. Handledarmodellen bygger på det koncept Jobsafe utvecklat i nära samarbete med parter från branschen.

”Vi är ensamma om vårt webbkoncept och vi är stolta över att få fortsätta leverera vår unika lösning till Veolia. Att genomföra den teoretiska delen på webben och låta de interna handledarna genomföra de praktiska momenten är ett effektivt och smidigt sätt att utbilda sin personal på, det minskar produktionsbortfall och säkerställer för arbetsgivaren att personalen verkligen får rätt kompetens. Veolia arbetar föredömligt med säkerhetsfrågor. Vi ser fram emot att utveckla vårt samarbete.”
– Marcus Justad, VD, Jobsafe.

”Vi ser med långsiktighet på vårt samarbete med Jobsafe. Det är ett modernt och mycket bra koncept som de levererar till oss. Våra anställda genomför redan mycket av sin utbildning webbaserat, så för oss är det inte något nytt att utbilda på det här sättet. Det är bra att man har digitaliserat dessa utbildningar. Hög säkerhet är en förutsättning för vår affär samt tidseffektivt utbildningssätt då vi är verksamma på ett 70-tal orter utspritt över hela Sverige. Jag har jobbat med gänget som driver Jobsafe i flera år så jag vet precis vad de går för.”
– Fredrik Blomqvist, Head of learning & development, Veolia Nordic.

Om Veolia Nordic AB

Veolia Nordic AB är moderbolaget för Veolias verksamhet i Norden som har en omsättning på 2,1 miljarder kronor och cirka 1 000 anställda. Verksamheten utgår ifrån 70 olika kontor i Sverige, Norge och Finland.

När du vill

Utbilda dig när du vill på dygnet och i din egen takt

Digitala utbildningsbevis

I vår portal har du alltid tillgång till dina utbildningsbevis

Kostnadseffektivt

Minska produktionsbortfall genom att utbilda er personal löpande

Rådgivning

Certifierade rådgivare hjälper er att hålla koll på vad lagen säger

Vad säger våra kunder?

 • Det bästa med Jobsafes koncept är minskat produktionsbortfall, samt möjlighet till utbildning när det kräver en snabb hantering, utan att åsidosätta nivån på säkerhetsbiten.
  Hans-Åke Wennerstrand, KMA-Ansvarig

  Alviks Måleri
 • Alla våra medarbetare ska ha rätt kompetens för att kunna jobba säkert.  Med Jobsafes koncept kan vi säkerställa det utan att få onödiga störningar i produktionen. Det tycker vi är en utmärkt lösning
  Helèn Mejbert, Bravida Uppsala

  Bravida
 • Jobsafe erbjuder utbildningslösningar på webben med hög kvalitet vilket gör att våra medarbetare kan utbilda sig utan att det stör pågående arbete.
  Det sparar både tid och pengar vilket passar oss perfekt.
  H-P Hellgren, Sandå Umeå

  Sandå
jobSAFE is a registered trademark 2016 - Copyright jobSAFE AB - Webbyrå: Brandson AB i Stockholm