Nyheter

# Aktuellt | 4 oktober, 2016

Marcus Justad ny VD för Jobsafe

Marcus Justad har utsetts som VD för Jobsafe och har tillträtt tjänsten under september månad.

Marcus har stor erfarenhet inom byggbranschen och har under de två senaste åren arbetat som Sales Process Manager för Cramo koncernen. Dessförinnan har han bland annat varit chef för Cramoskolan som han i samarbete med Itiro (dåvarande Jobsafe) utvecklade till Sveriges ledande utbildningsverksamhet inom byggbranschen.

”Han har precis den bakgrund och erfarenhet som vi behöver i dagsläget och för vår framtida tillväxt. Det har inte varit enkelt att finna rätt person men jag är väldigt nöjd att vi kommit överens. Jag och Marcus arbetade väldigt tätt när vi utvecklade Cramoskolan och vet att vi kompletterar varandra väldigt bra”, säger Fredrik Antfolk, grundare Jobsafe.

”Jobsafe är ett väldigt intressant bolag på en fragmenterad traditionell marknad där jag känner att det finns stor utvecklingspotential. Branschen står just nu i ett vägskäl där Jobsafe är den drivande parten för digitalisering av kravutbildningar. Det känns inspirerande att driva denna utveckling samt att göra det enklare, mer kostnadseffektivt för kunderna. Att få vara med att leda utvecklingen i ett offensivt bolag är en fantastisk utmaning, där jag hoppas att min internationella erfarenhet inom branschen kan tillföra en hel del i framtiden”. – Marcus Justad

När du vill

Utbilda dig när du vill på dygnet och i din egen takt

Digitala utbildningsbevis

I vår portal har du alltid tillgång till dina utbildningsbevis

Kostnadseffektivt

Minska produktionsbortfall genom att utbilda er personal löpande

Rådgivning

Certifierade rådgivare hjälper er att hålla koll på vad lagen säger

Vad säger våra kunder?

 • Det bästa med Jobsafes koncept är minskat produktionsbortfall, samt möjlighet till utbildning när det kräver en snabb hantering, utan att åsidosätta nivån på säkerhetsbiten.
  Hans-Åke Wennerstrand, KMA-Ansvarig

  Alviks Måleri
 • Alla våra medarbetare ska ha rätt kompetens för att kunna jobba säkert.  Med Jobsafes koncept kan vi säkerställa det utan att få onödiga störningar i produktionen. Det tycker vi är en utmärkt lösning
  Helèn Mejbert, Bravida Uppsala

  Bravida
 • Jobsafe erbjuder utbildningslösningar på webben med hög kvalitet vilket gör att våra medarbetare kan utbilda sig utan att det stör pågående arbete.
  Det sparar både tid och pengar vilket passar oss perfekt.
  H-P Hellgren, Sandå Umeå

  Sandå
jobSAFE is a registered trademark 2016 - Copyright jobSAFE AB - Webbyrå: Brandson AB i Stockholm