Nyheter

# Aktuellt | 27 november, 2018

Prefabsystem väljer Jobsafe som utbildningsleverantör

Prefabsystem väljer Jobsafe som leverantör av kravutbildningar
Prefabsystem väljer Jobsafe Total som utbildningslösning. Jobsafe Total är den optimala lösningen för byggföretaget som har behov av flera olika utbildningar eller en större mängd av en utbildning. Du får total översyn av era anställdas utbildningar och utbildningsinsatser i realtid samt att du när som helst kan tilldela dina anställda en ny utbildning. Du som chef eller samordnare kan enkelt logga in i Jobsafes lösning och se vilka utbildningar dina anställda har genomfört och hur långt de har kommit i påbörjade utbildningar.

”Vi är väldigt stolta och glada över att Prefabsystem väljer oss och vår lösning, Jobsafe Total. Prefabsystem har höga ambitioner med säkerheten och arbetsmiljön. Jobsafes ambition är att kontinuerligt vidareutveckla vårt koncept som hjälper våra kunder att skapa en säker arbetsmiljö samt en god säkerhetskultur.”
– Mathias Hafdell, KAM, Jobsafe Sverige AB

”Med Jobsafe som utbildningsleverantör och den utbildningsplattform som de erbjuder kan vi på ett modernt och flexibelt sätt utbilda och fortbilda vår personal med hög kvalitet oavsett var i landet som vi befinner oss. Med detta koncept kan vi även minimera det administrativa arbetet kring utbildningar och utbilda vår personal utan produktionsstörningar.”

– Andreas Löfstedt, Montagechef, Prefabsystem

Om Prefabsystem
Prefabsystem är Sveriges enda oberoende specialist på prefabricerade stommar. Prefabsystem står för hjärnkraften och totalentreprenaden vid komplexa och prefabricerade stombyggen med djupa kunskaper inom betong, stål och limträ. Varje projekt har unika utmaningar och flera alternativ på lösningar. Prefabsystem analyserar på djupet för att kunna vara den bästa tekniska rådgivaren i varje projekt. Den bästa lösningen kan vara en kombination av betong, stål och limträ. Med grundinställningen “jo, det går” ifrågasätter Prefabsystem ny teknik och provar nya arbetsmetoder. Prefabsystem erbjuder tjänster inom konsultation, projektering, byggprojektledning och utveckling.

På bilden: Mathias Hafdell, KAM, Jobsafe Sverige AB & Andreas Löfstedt, Montagechef, Prefabsystem

Följ Jobsafe på sociala medier:

InstagramLinkedin

När du vill

Utbilda dig när du vill på dygnet och i din egen takt

Digitala utbildningsbevis

I vår portal har du alltid tillgång till dina utbildningsbevis

Kostnadseffektivt

Minska produktionsbortfall genom att utbilda er personal löpande

Rådgivning

Certifierade rådgivare hjälper er att hålla koll på vad lagen säger

Vad säger våra kunder?

 • Det bästa med Jobsafes koncept är minskat produktionsbortfall, samt möjlighet till utbildning när det kräver en snabb hantering, utan att åsidosätta nivån på säkerhetsbiten.
  Hans-Åke Wennerstrand, KMA-Ansvarig

  Alviks Måleri
 • Alla våra medarbetare ska ha rätt kompetens för att kunna jobba säkert.  Med Jobsafes koncept kan vi säkerställa det utan att få onödiga störningar i produktionen. Det tycker vi är en utmärkt lösning
  Helèn Mejbert, Bravida Uppsala

  Bravida
 • Jobsafe erbjuder utbildningslösningar på webben med hög kvalitet vilket gör att våra medarbetare kan utbilda sig utan att det stör pågående arbete.
  Det sparar både tid och pengar vilket passar oss perfekt.
  H-P Hellgren, Sandå Umeå

  Sandå
jobSAFE © 2020