Stockholms Byggmästareförening väljer Jobsafe för fallskyddsutbildning!

Dela denna nyhet

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Stockholms Byggmästareförening och Jobsafe har inlett ett samarbete med fallskyddsutbildningar i polska och tjeckiska.

I Jobsafes webbaserade fallskyddsutbildning på polska och tjeckiska går vi igenom principerna för personligt fallskydd och vilken utrustning som krävs för olika typer av arbeten. Utbildningen går även igenom riskerna och hur man ska tänka för att inte utsätta sig för fara.

”Tillsammans med Jobsafe får vi möjlighet att hjälpa våra medlemmar till en säkrare arbetsmiljö för ännu fler medarbetare.”
-Henrietta Ludwig, Kursansvarig, Stockholms Byggmästareförening

”Vi på Jobsafe är mycket glada över att Stockholms Byggmästareförening väljer oss för fallskyddsutbildning inom polska och tjeckiska och vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete. ”
– Madeleine Hagelbäck, Innesäljare, Jobsafe Sverige AB

Om Stockholms Byggmästareförening
Stockholms Byggmästareförening är en lokal branschorganisation inom bygg och anläggningsföretag i Stockholm. Byggmästareföreningen driver branschfrågor gemensamt med Sveriges Byggindustrier som är den rikstäckande bransch och arbetsgivarorganisationen.

Stockholms Byggmästareförening förser medlemmarna med entreprenadjuridik, certifieringssystem BF9K och kursverksamhet. De tar tillvara på företagens intressen och för konstruktiv dialog gällande byggandets förutsättningar med myndigheter, kommuner och beställare.

Beställ utbildningen
Beställ utbildningen på polska eller tjeckiska här

Våra senaste nyheter

God Jul och tack för 2019!

Tack för i år, nu blickar vi framåt mot minskade olyckor och noll dödsfall på arbetsplatserna! Ett händelserikt 2019! Det är riktigt roligt att summera

×

Kundvagn