Nyheter

# Aktuellt | 18 september, 2017

Thomas Betong väljer Jobsafe som leverantör av kravutbildningar!

Thomas Betong AB väljer Jobsafe Sverige AB som helhetsleverantör av kravutbildningar. Jobsafe kommer leverera sitt skräddarsydda koncept Jobsafe Total som innefattar kravutbildningar på webben samt uppföljning av medarbetarnas utbildningsinsatser i realtid.

”Vi är oerhört stolta att Thomas Betong, ett företag med genuint säkerhetstänk väljer oss på Jobsafe som samarbetspartner. Tillsammans ska vi arbeta för en säkrare arbetsplats där säkerhetskulturen är en central del av utbildningarna. Detta är ett nästa steg i vår ambition att utveckla ett koncept som möjliggör för våra kunder att skapa en säker arbetsmiljö samt en god säkerhetskultur.”
– Marcus Justad, VD, Jobsafe Sverige AB

”Som en del i vår resa att lyfta Thomas Betongs säkerhetskultur har utbildningar varit en svaghet vi identifierat sedan en tid tillbaka. Dels i att få de genomförda, kvalitét på utbildningarna, dokumentation och intyg men även effektivitet och flexibilitet. Efter en längre tids kontakt med Jobsafe och i och med nya Jobsafe Total kunde vi lösa många av våra utmaningar på ett bräde. Att jobba med egen administration, en flexibel och användaranpassad e-learningportal tror vi är en viktig nyckel till framgång.”
– Erik Lindén, KMA Chef, Thomas Betong AB

Specialisterna på betong
Thomas Betong ingår i den svenska, familjeägda koncernen Thomas Concrete Group (Startad 1955), med verksamhet i Sverige, Polen, Tyskland, Norge och USA.

Efter 60 år på marknaden är Thomas Betong en av de ledande leverantörerna av högkvalitativ fabriksbetong och betongelement i Sverige. Genom att kombinera leverans av betong med produkter inom prefab och ett brett utbud av tjänster i allt från konstruktion, distribution och tekniskt stöd, kan Thomas Betong säkerställa kompletta och effektiva lösningar för de flesta byggprojekt. Bolaget har starkt fokus på människa och miljö för att värna om ett ur alla aspekter hållbart byggande.

När du vill

Utbilda dig när du vill på dygnet och i din egen takt

Digitala utbildningsbevis

I vår portal har du alltid tillgång till dina utbildningsbevis

Kostnadseffektivt

Minska produktionsbortfall genom att utbilda er personal löpande

Rådgivning

Certifierade rådgivare hjälper er att hålla koll på vad lagen säger

Vad säger våra kunder?

 • Det bästa med Jobsafes koncept är minskat produktionsbortfall, samt möjlighet till utbildning när det kräver en snabb hantering, utan att åsidosätta nivån på säkerhetsbiten.
  Hans-Åke Wennerstrand, KMA-Ansvarig

  Alviks Måleri
 • Alla våra medarbetare ska ha rätt kompetens för att kunna jobba säkert.  Med Jobsafes koncept kan vi säkerställa det utan att få onödiga störningar i produktionen. Det tycker vi är en utmärkt lösning
  Helèn Mejbert, Bravida Uppsala

  Bravida
 • Jobsafe erbjuder utbildningslösningar på webben med hög kvalitet vilket gör att våra medarbetare kan utbilda sig utan att det stör pågående arbete.
  Det sparar både tid och pengar vilket passar oss perfekt.
  H-P Hellgren, Sandå Umeå

  Sandå
jobSAFE is a registered trademark 2016 - Copyright jobSAFE AB - Webbyrå: Brandson AB i Stockholm