Bakgrund

Jobsafe grundades 2003 under namnet Itiro AB och är idag Sveriges enda leverantör av webbaserade utbildningar inom arbetsmiljö med fokus på personsäkerhet inom främst inom områdena Bygg, Industri och Entreprenad.

Mellan 2010 och 2015 byggde vi upp och drev Sveriges största utbildningsverksamhet tillsammans med ett av Europas största maskinuthyrningsföretag. 2015 avslutade vi det samarbetet för att satsa alla våra resurser på att leverera Sveriges första och bästa webbaserade utbildningsplattorm inom samma område. I samband med lanseringen 2016 bytte vi namn till Jobsafe.

Vi levererar utbildningar effektivt och enkelt med rätt kvalitet och innehåll för att så många som möjligt ska kunna arbeta säkert, utan att behöva skada sig efter avslutad utbildning hos oss. Vår mission är att vi vill bidra till att minska arbetsplatsolyckorna i Sverige!

När du vill

Utbilda dig när du vill på dygnet och i din egen takt

Digitala utbildningsbevis

I vår portal har du alltid tillgång till dina utbildningsbevis

Kostnadseffektivt

Minska produktionsbortfall genom att utbilda er personal löpande

Rådgivning

Certifierade rådgivare hjälper er att hålla koll på vad lagen säger

Vad säger våra kunder?

 • Alviks Måleri

  Det bästa med Jobsafes koncept är minskat produktionsbortfall, samt möjlighet till utbildning när det kräver en snabb hantering, utan att åsidosätta nivån på säkerhetsbiten.
  Hans-Åke Wennerstrand, KMA-Ansvarig

  Alviks Måleri
 • Våra partners

  Alla våra medarbetare ska ha rätt kompetens för att kunna jobba säkert.  Med Jobsafes koncept kan vi säkerställa det utan att få onödiga störningar i produktionen. Det tycker vi är en utmärkt lösning
  Helèn Mejbert, Bravida Uppsala

  Bravida
 • Sandå

  Jobsafe erbjuder utbildningslösningar på webben med hög kvalitet vilket gör att våra medarbetare kan utbilda sig utan att det stör pågående arbete.
  Det sparar både tid och pengar vilket passar oss perfekt.
  H-P Hellgren, Sandå Umeå

  Sandå
jobSAFE is a registered trademark 2016 - Copyright jobSAFE AB - Webbyrå: Brandson AB i Stockholm