Bakgrund, Vision & Affärsidé

Jobsafe grundades 2003 och har alltid varit ett utbildningsföretag i Bygg och Industribranschen men innan 2016 så var all utbildning i klassrum och lärarledd.

Idag är all teori i våra utbildningar webbaserad och genomförs i smartphone, surfplatta eller dator. I de utbildningar som innehåller praktiska moment genomförs detta med hjälp av våra återförsäljare och samarbetspartners på cirka 40 orter runt om i Sverige.

Vår vision är att inte enbart erövra utbildningsmarknaden, utan förändra den totalt. Med innovativa koncept, hög kvalitet och ett brett nätverk erbjuder vi våra kunder lösningar som möjliggör en säker arbetsmiljö på ett enkelt och innovativt sätt.

I vår affärsmodell ingår att vi tar fram våra utbildningar i samarbete med branschens experter inom sitt område. Idag har vi tagit fram vår version av Ställningsutbildning tillsammans med HAKI, Kvartsdammsutbildning tillsammans med Dustcontrol, Truckutbildning tillsammans med STILL och Arbete på väg tillsammans med ATA Hill and Smith. Vi erbjuder även tjänster och digitala lösningar som kraftigt underlättar utbildningsadministrationen.

Jobsafe är medlemsföretag i Håll Nollan – Samverkan för noll olyckor i byggbranschen och Säkerhetskulturnätverket (SÄKU).

Här är vår broschyr för mer info: jobsafe.se/broschyr

När du vill

Utbilda dig när du vill på dygnet och i din egen takt

Digitala utbildningsbevis

I vår portal har du alltid tillgång till dina utbildningsbevis

Kostnadseffektivt

Minska produktionsbortfall genom att utbilda er personal löpande

Rådgivning

Certifierade rådgivare hjälper er att hålla koll på vad lagen säger

Vad säger våra kunder?

 • Det bästa med Jobsafes koncept är minskat produktionsbortfall, samt möjlighet till utbildning när det kräver en snabb hantering, utan att åsidosätta nivån på säkerhetsbiten.
  Hans-Åke Wennerstrand, KMA-Ansvarig

  Alviks Måleri
 • Alla våra medarbetare ska ha rätt kompetens för att kunna jobba säkert.  Med Jobsafes koncept kan vi säkerställa det utan att få onödiga störningar i produktionen. Det tycker vi är en utmärkt lösning
  Helèn Mejbert, Bravida Uppsala

  Bravida
 • Jobsafe erbjuder utbildningslösningar på webben med hög kvalitet vilket gör att våra medarbetare kan utbilda sig utan att det stör pågående arbete.
  Det sparar både tid och pengar vilket passar oss perfekt.
  H-P Hellgren, Sandå Umeå

  Sandå
jobSAFE © 2020