Våra kunder

 • Jobsafe gör det enkelt att hålla sig uppdaterad med utbildningar. Smidigt och effektivt att kunna göra dem på nätet. Jobsafe är så smidiga att ha och göra med också, de är snabba med svar och ger bra service.
  – Eva Guldbäck, Bernin Bygg

  Bernin Bygg
 • Jobsafe utbildning var mycket bra, informativ och praktisk eftersom vi kunde anpassa och genomföra våra utbildningsinsatser utan att störa vår dagliga verksamhet. Det känns bra att kunna säkerställa att man har tagit till sig kunskapen med avslutande prov. Utbildningar är ett måste för att utvecklas och Jobsafe är en bra och trygg leverantör av kravutbildningar.
   Jonny Skoglund, Produktionsledare Stora Enso Timber

  Stora Enso Timber
 • Jobsafe erbjuder ett väldigt smidigt och modernt koncept av hög kvalitet. Att kunna genomföra utbildningar via webben på mobilen, surfplattan eller datorn passar vår verksamhet perfekt då vi reser runt på korta projekt i hela Norden. På så vis kan vi säkerställa att våra anställda alltid har rätt kompetens för att utföra våra arbeten på ett säkert sätt. Einar Axelsson, Entreprenadingenjör/Contract Engineer

  LINOTOL AB
 • Det passar oss perfekt att genomföra liftutbildningar, både grundutbildningen och repetition, på webben med Jobsafe. Detta koncept gör att vi inte längre är beroende av fasta datum utan vi kan istället utbilda när behov uppkommer och när det passar både för produktionen och våra anställda.
  Klas MålarboFilialchef Assemblin EL Leksand

  Assemblin EL Leksand
 • Jag måste erkänna att jag var lite skeptisk till hela upplägget med utbildningar via nätet från början.

  Men nu när jag har själv gjort teorin och dessutom haft kontakt med er så måste jag säga att jag hittills är väldigt nöjd. Ni svarar alltid när man ringer och det hela känns väldigt professionellt. Det känns bra att ha er som samarbetspartner.
  Stefan Andersson

  Malmbergs Elektriska AB
 • Alla våra medarbetare ska ha rätt kompetens för att kunna jobba säkert.  Med Jobsafes koncept kan vi säkerställa det utan att få onödiga störningar i produktionen. Det tycker vi är en utmärkt lösning
  Helèn Mejbert, Bravida Uppsala

  Bravida
 • Det bästa med Jobsafes koncept är minskat produktionsbortfall, samt möjlighet till utbildning när det kräver en snabb hantering, utan att åsidosätta nivån på säkerhetsbiten.
  Hans-Åke Wennerstrand, KMA-Ansvarig

  Alviks Måleri
 • Idag när vi använder Jobsafes plattform har vi blivit mer flexibla och personal som skall utbildas kan välja att göra utbildningen när det passar dem. Vi känner också att man fokuserar mer på varje individ och de kan få den specifika utbildning, djupdyka på vissa delmoment om det behövs, som just de behöver.
  Magnus Andersson, Distriktschef

  Bring
 • Jobsafe erbjuder utbildningslösningar på webben med hög kvalitet vilket gör att våra medarbetare kan utbilda sig utan att det stör pågående arbete.
  Det sparar både tid och pengar vilket passar oss perfekt.
  H-P Hellgren, Sandå Umeå

  Sandå
När du vill

Utbilda dig när du vill på dygnet och i din egen takt

Digitala utbildningsbevis

I vår portal har du alltid tillgång till dina utbildningsbevis

Kostnadseffektivt

Minska produktionsbortfall genom att utbilda er personal löpande

Rådgivning

Certifierade rådgivare hjälper er att hålla koll på vad lagen säger

jobSAFE © 2020