Vår vision är att inte enbart erövra utbildningsmarknaden, utan förändra den totalt. Med innovativa koncept, hög kvalitet och ett brett nätverk erbjuder vi våra kunder lösningar som möjliggör en säker arbetsmiljö på ett enkelt och innovativt sätt.

Spela videoklipp

Grundades 2003

Jobsafe grundades 2003 och har alltid varit ett utbildningsföretag i Bygg och Industribranschen men innan 2016 så var all utbildning i klassrum och lärarledd.

I vår affärsmodell ingår att vi tar fram våra utbildningar i samarbete med branschens experter inom sitt område. Idag har vi tagit fram vår version av Ställningsutbildning tillsammans med HAKI, Kvartsdammsutbildning tillsammans med Dustcontrol, Truckutbildning tillsammans med STILL och Arbete på väg tillsammans med ATA Hill and Smith. Vi erbjuder även tjänster och digitala lösningar som kraftigt underlättar utbildningsadministrationen.

Webbaserad teori

Idag är all teori i våra utbildningar webbaserad och genomförs i smartphone, surfplatta eller dator. I de utbildningar som innehåller praktiska moment genomförs detta med hjälp av våra återförsäljare och samarbetspartners på cirka 40 orter runt om i Sverige.

Jobsafe är medlemsföretag i Håll Nollan – Samverkan för noll olyckor i byggbranschen och Säkerhetskulturnätverket (SÄKU).

Vi är Jobsafe

Mattias Ene

Key Account Manager

Gramoz Krasniqi

Key Account Manager

Magnus Axell

Key Account Manager

Guian Mantilla

Försäljningschef

Lukas Bergqvist

Marknadskoordinator

Victor Blomqvist

Utbildningskonsult

Jacob Olofsson

Marknadschef

Peter Theorell

Utbildningschef

Fredrik Antfolk

Grundare och Affärsutvecklare

Madeleine Hagelbäck

Customer Succes Manager
Föräldraledig
×

Kundvagn

Vår hemsida använder cookies. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Du kan styra användningen av kakor i inställningarna i din webbläsare.