Vision & Affärsidé

Jobsafe skall vara den starkaste utmanaren på den svenska utbildningsmarknaden genom det bästa webbaserade utbildningssystemet. Vi jobbar varje dag med våra tre ledord: Entreprenörsanda, Enkelhet och Engagemang. För oss är det inga konstigheter utan ett sätt att möta våra kunder och såklart våra kunders kunder.

På kundens sida
Alla kunder har olika behov. Vi är alltid villiga att lyssna och anpassa oss för att leverera rätt tjänst till rätt pris. Vi arbetar i ett prestigelöst klimat, utan vare sig byråkrati eller långa beslutsvägar. Vi står på kundens sida!

Det lokala alternativet
Vi vill vara den rikstäckande partnern och det starkaste lokala alternativet, där vi alltid vill erbjuda en kombination av ett brett utbud av tjänster till marknadens bästa priser, enkelt åtkomliga för alla. Lokal förankring är en ledstjärna i allt vi gör, och ett måste för att kunna erbjuda en relevant lösning till såväl det lilla företaget som det stora.

Vi håller vad vi lovar
Jobsafe håller vad vi lovar och strävar alltid efter marknadens mest nöjda kunder. Alla som arbetar med oss har rätt att ställa mycket höga krav på vårt arbete. Vi är stolta över vad vi åstadkommit, men blir aldrig nöjda. Vi kommer att fortsätta vårt arbete med att stärka vår plats som den starkaste utmanaren på den svenska marknaden.

När du vill

Utbilda dig när du vill på dygnet och i din egen takt

Digitala utbildningsbevis

I vår portal har du alltid tillgång till dina utbildningsbevis

Kostnadseffektivt

Minska produktionsbortfall genom att utbilda er personal löpande

Rådgivning

Certifierade rådgivare hjälper er att hålla koll på vad lagen säger

Vad säger våra kunder?

 • Alviks Måleri

  Det bästa med Jobsafes koncept är minskat produktionsbortfall, samt möjlighet till utbildning när det kräver en snabb hantering, utan att åsidosätta nivån på säkerhetsbiten.
  Hans-Åke Wennerstrand, KMA-Ansvarig

  Alviks Måleri
 • Våra partners

  Alla våra medarbetare ska ha rätt kompetens för att kunna jobba säkert.  Med Jobsafes koncept kan vi säkerställa det utan att få onödiga störningar i produktionen. Det tycker vi är en utmärkt lösning
  Helèn Mejbert, Bravida Uppsala

  Bravida
 • Sandå

  Jobsafe erbjuder utbildningslösningar på webben med hög kvalitet vilket gör att våra medarbetare kan utbilda sig utan att det stör pågående arbete.
  Det sparar både tid och pengar vilket passar oss perfekt.
  H-P Hellgren, Sandå Umeå

  Sandå
jobSAFE is a registered trademark 2016 - Copyright jobSAFE AB - Webbyrå: Brandson AB i Stockholm