fbpx

CE-CE EL Service AB

Mindre produktionsstörningar för CE-CE EL Service AB

Om CE-CE EL Service AB

Curt Cevenell och hans far Carl Johansson startade Ce-Ce Elservice år 1972 och bolaget har idag 26 anställda montörer inom både el och sol-el. Verksamheten började i södra Stockholm men idag arbetar man över hela Sverige och ibland även utanför landets gränser. Ce-Ce Elservice sätter alltid säkerheten först, det är något alla kunder kan känna sig trygga med.
  • Kund: CE-CE EL Service AB
  • Antal Anställda: 26
  • Vanligaste utbildningarna: Lift, Ställning, Fallskydd

"Jobsafe har möjliggjort för oss att kunna utbilda vår personal löpande och när behovet dyker upp. Vi behöver inte längre leta efter öppna kurser för att kunna skicka våra anställda på heldagsutbildningar vilket medfört att vi får mindre produktionsstörningar."

Catrin Hedlund

Sparat till skillnad från tidigare 0%

CE-CE Elinstallationer har valt att köpa ett paket med utbildningslicenser och använder sig av tjänsten Jobsafe Flex för att administrera företagets utbildningar. Det blir väldigt flexibelt med denna lösning då de kan tilldela utbildningar till sina anställda när behov uppstår, dygnet runt, alla dagar i veckan. Det går även att följa alla deltagares utbildningsprocess samt ha full koll på vilka utbildningar alla har och när dessa går ut.

Vi kan själva tilldela utbildningar till våra anställda via portalen som är både smidig och lätt att använda. I portalen kan vi även ha koll på vilka I personalen som är utbildade i vad, vilka som saknar utbildningar samt när det är dags att förnya utbildningarna.

När en anställd har blivit tilldelad en utbildning så får denne ett SMS och mail med information. Sedan så loggar den anställde in med sitt BankID och genomför utbildningen på webben. Den anställde kan då göra teorin i sin egen takt och när det passar produktionen. Innehåller utbildningen praktisk validering så genomförs detta på någon av Jobsafes öppna tillfällen eller på plats hos företaget.

Teorin genomför smidigt och enkelt på webben och den praktiska valideringen genomförs på plats hos någon av Jobsafes öppna tillfällen. Otroligt smidigt och kostnadseffektivt.

Jobsafe Flex är den perfekta lösningen för dig som behöver en flexibel utbildningslösning för att minimera produktionsbortfall 

Är du intresserad av denna lösning?

Ansvarig säljare

Gramoz Krasniqi

Våra senaste referenser

Flex+

ISKAD, Industri & Skadesanering AB

Jobsafes koncept med digitala utbildningar sparar oss tid och pengar då de kan utföras när det passar verksamheten, t.ex. en plötsligt lugn eftermiddag. Utbildningarna innehåller bra information kring säkerhet och arbetsmiljö. De är utformade med både filmer och text vilket vi upplever gör eleven blir mer intresserad. Flexibiliteten är vår största vinst med att nyttja Jobsafes tjänster.

Läs mer
Create

Teknisk Fastighetsservice AB

Vi på TFS har höga ambitioner med vårt arbetsmiljöarbete, och att välja Jobsafe för våra säkerhetsbildningar har varit en viktig del i det. Jobsafes utbildningar håller högsta kvalité, inte minst vad gäller fokuset på säkerhetskultur. Vi valde konceptet Jobsafe Total av flera skäl. En viktigt del var att ha en egen företagsanpassad utbildningsmiljö där alla våra medarbetare känner igen sig och får samma utbildning

Läs mer
Total

Byggpartner i Dalarna AB

Jobsafe har en attraktiv produkt för oss då det är hög kvalité på utbildningarna som kan genomföras när som helst och anpassade till verksamhetens behov.

Läs mer
×

Kundvagn