fbpx

ISKAD, Industri & Skadesanering AB

Flexibiliteten är vår största vinst!

Om ISKAD, Industri & Skadesanering AB

Iskad är ett saneringsföretag som etablerades 1980. Genom åren har vi arbetat fram metoder och rutiner för sanering som gjort oss till ett av landets proffsigaste saneringsföretag. Vi jobbar för att vara i framkant när det gäller utveckling och nytänkande i branschen. Vi utför både mindre och större saneringsprojekt i Stockholm med omnejd och är specialiserade på komplexa arbeten. Vår ambition är att vara snabba och driftsäkra i alla delarna av projektet.
  • Kund: ISKAD, Industri & Skadesanering AB
  • Antal Anställda: 20
  • Vanligaste utbildningarna: Lift, Fallskydd, Kvartsdamm

"Jobsafes koncept med digitala utbildningar sparar oss tid och pengar då de kan utföras när det passar verksamheten, t.ex. en plötsligt lugn eftermiddag. Utbildningarna innehåller bra information kring säkerhet och arbetsmiljö. De är utformade med både filmer och text vilket vi upplever gör eleven blir mer intresserad. Flexibiliteten är vår största vinst med att nyttja Jobsafes tjänster. "

Malin Söderson, VD

Sparat till skillnad från tidigare 0%

ISKAD har valt att köpa ett paket med utbildningslicenser och använder sig av tjänsten Jobsafe Flex+ för att administrera företagets utbildningar. I Jobsafe Flex+ ingår utbildning av företagsinterna handledare. ISKAD har utbildat tre interna handledare som genomför den praktiska valideringen på till Liftutbilding som kräver detta. Denna lösning blir väldigt flexibelt då de kan tilldela utbildningar till sina anställda när behov uppstår, dygnet runt, alla dagar i veckan samt göra praktiska valideringar när det passar produktionen.

Vi som arbetsledare är utbildade handledare för liftutbildningen och kan då utföra det praktiska provet i samband med ett projekt med lift då det passar verksamheten. Handledarsidan på jobsafe.se är lätt att navigera och använda.

Malin Söderson, VD

När en anställd har blivit tilldelad en utbildning så får denne ett SMS och mail med information. Sedan så loggar den anställde in med sitt BankID och genomför utbildningen på webben i sin egen takt. När den teoretiska delen är klar så genomförs den praktiska valideringen av företagsinterna handledare när det passar person och produktionen.

Jobsafe Flex+ är den perfekta lösningen för dig som behöver en flexibel utbildningslösning för att minimera produktionsbortfall. Du styr med egna handledare hela utbildningsprocessen och kan anpassa utbildningarna så det passar Er.

Är du intresserad av denna lösning?

Ansvarig säljare

Mattias Ene

Våra senaste referenser

Flex+

ISKAD, Industri & Skadesanering AB

Jobsafes koncept med digitala utbildningar sparar oss tid och pengar då de kan utföras när det passar verksamheten, t.ex. en plötsligt lugn eftermiddag. Utbildningarna innehåller bra information kring säkerhet och arbetsmiljö. De är utformade med både filmer och text vilket vi upplever gör eleven blir mer intresserad. Flexibiliteten är vår största vinst med att nyttja Jobsafes tjänster.

Läs mer
Create

Teknisk Fastighetsservice AB

Vi på TFS har höga ambitioner med vårt arbetsmiljöarbete, och att välja Jobsafe för våra säkerhetsbildningar har varit en viktig del i det. Jobsafes utbildningar håller högsta kvalité, inte minst vad gäller fokuset på säkerhetskultur. Vi valde konceptet Jobsafe Total av flera skäl. En viktigt del var att ha en egen företagsanpassad utbildningsmiljö där alla våra medarbetare känner igen sig och får samma utbildning

Läs mer
Total

Byggpartner i Dalarna AB

Jobsafe har en attraktiv produkt för oss då det är hög kvalité på utbildningarna som kan genomföras när som helst och anpassade till verksamhetens behov.

Läs mer
×

Kundvagn