fbpx

JIAB Hyrcenter/Ställningsmontage

Samarbete sedan 2017

Om JIAB Hyrcenter/Ställningsmontage

JIAB Hyrcenter/Ställningsmontage grundades 2011 och finns idag med hyrcenter på fem orter i Norrbotten. Vi arbetar ständigt med kunden i fokus, där personlig service och ett professionellt bemötande, tillsammans med mångårig kompetens hittar effektiva och flexibla lösningar.
  • Kund: JIAB Hyrcenter/Ställningsmontage
  • Antal Anställda: 25
  • Vart de finns: Luleå, Kiruna, Piteå, Gällivare & Boden

"Vi på JIAB Hyrcenter/Ställningsmontage står för Säkerhet, Service och Kvalité i allt vi tar oss för. Att kliva in som partner med Jobsafe 2017 var därför en självklarhet. Vi tillsammans har sedan dess kunnat leverera utbildningar till våra kunder på ett otroligt flexibelt sätt, utan att tulla på kvalitén. "

Andreas Kylmanen

Sparat till skillnad från tidigare 0%

JIAB och Jobsafe har varit samarbetspartners sedan 2017 och nedan sammanfattar JIABs kontorschef Anderas Kylmänen samarbetet.

Samarbetet

Vi på JIAB Hyrcenter/Ställningsmontage står för Säkerhet, Service och Kvalité i allt vi tar oss för. Att kliva in som partner med Jobsafe 2017 var därför en självklarhet. Vi tillsammans har sedan dess kunnat leverera utbildningar till våra kunder på ett otroligt flexibelt sätt, utan att tulla på kvalitén.

Digital teori

Jobsafe bistår med en otroligt bra plattform för all teori som genomförs vid varje utbildning. Att kunna genomföra det digitalt är oerhört uppskattat av våra kunder och skapar både lugn och ro för deltagaren samtidigt som det minska produktionsbortfallet för arbetsgivaren.

Praktik i Norrbotten

JIAB står för den praktiska delen och har genom vår stora maskinpark möjlighet att erbjuda utbildning vid 5 orter i Norrbotten. Utöver det så har vi självklart möjlighet att besöka arbetsplatser, så länge rätt förutsättningar finns för att genomföra en kvalitativ och säker praktik.

Är du intresserad av denna lösning?

Ansvarig säljare

Mattias Ene

Våra senaste referenser

Flex+

ISKAD, Industri & Skadesanering AB

Jobsafes koncept med digitala utbildningar sparar oss tid och pengar då de kan utföras när det passar verksamheten, t.ex. en plötsligt lugn eftermiddag. Utbildningarna innehåller bra information kring säkerhet och arbetsmiljö. De är utformade med både filmer och text vilket vi upplever gör eleven blir mer intresserad. Flexibiliteten är vår största vinst med att nyttja Jobsafes tjänster.

Läs mer
Create

Teknisk Fastighetsservice AB

Vi på TFS har höga ambitioner med vårt arbetsmiljöarbete, och att välja Jobsafe för våra säkerhetsbildningar har varit en viktig del i det. Jobsafes utbildningar håller högsta kvalité, inte minst vad gäller fokuset på säkerhetskultur. Vi valde konceptet Jobsafe Total av flera skäl. En viktigt del var att ha en egen företagsanpassad utbildningsmiljö där alla våra medarbetare känner igen sig och får samma utbildning

Läs mer
Total

Byggpartner i Dalarna AB

Jobsafe har en attraktiv produkt för oss då det är hög kvalité på utbildningarna som kan genomföras när som helst och anpassade till verksamhetens behov.

Läs mer
×

Kundvagn