fbpx

Wangeskog Hyrcenter

Jobsafe är en pålitlig partner

Om Wangeskog Hyrcenter

Wangeskog är en stark och erfaren partner inom maskinuthyrning som främst vänder sig till bygg- och anläggningsentreprenörer samt deras underentreprenörer. Som en heltäckande maskin- och ställningsleverantör erbjuds allt från uthyrning av den lilla maskinen till en komplett byggarbetsplats med el, värme och ställning. Med en ständigt uppdaterad maskinpark och gediget personligt engagemang hjälper Wangeskog till med etablering, underhåll, transport, utbildningar och service. Wangeskog Hyrcenter – Sveriges trevligaste maskinuthyrning!
  • Kund: Wangeskog Hyrcenter
  • Vart de finns: Gävle, Sundsvall, Umeå, Östersund & Åre

"Jobsafe är en pålitlig partner som förstår vår bransch och erbjuder flexibla lösningar. Genom att all teoriutbildning görs på nätet kan utbildningarna påbörjas med kort varsel och genomföras de tidpunkter som passar deltagaren. Vi känner oss trygga i att våra kunder och medarbetare får grundlig utbildning via Jobsafe"

Lars-Olof Andersson, Regionchef

Sparat till skillnad från tidigare 0%

Wangeskog Hyrcenter och Jobsafe har samarbetat framgångsrikt sedan 2017. Båda brinner för att göra alla arbetsplatser säkrare med bra maskiner och utbildning. Jobsafe levererar den teoretiska delen i utbildningen via webben och sedan kan alla elever genomföra den praktiska delen på någon av Wangeskogs depåer i södra norrland. Detta möjliggör att Wangeskog kan leverera utbildninagr till sina kunder på ett snabbt och smidigt med hög kvalite.

”En god arbetsmiljö och säker arbetsplats är självklart jätteviktigt för oss. Säkerhetsfrågan är alltid närvarande, vi lutar oss aldrig tillbaka och tror att vi är klara, det är en ständig pågående process. Vi vet att många arbetsplatsrelaterade tillbud kan förebyggas med rätt utbildning.

Är du intresserad av denna lösning?

Ansvarig säljare

Mattias Ene

Våra senaste referenser

Flex+

ISKAD, Industri & Skadesanering AB

Jobsafes koncept med digitala utbildningar sparar oss tid och pengar då de kan utföras när det passar verksamheten, t.ex. en plötsligt lugn eftermiddag. Utbildningarna innehåller bra information kring säkerhet och arbetsmiljö. De är utformade med både filmer och text vilket vi upplever gör eleven blir mer intresserad. Flexibiliteten är vår största vinst med att nyttja Jobsafes tjänster.

Läs mer
Create

Teknisk Fastighetsservice AB

Vi på TFS har höga ambitioner med vårt arbetsmiljöarbete, och att välja Jobsafe för våra säkerhetsbildningar har varit en viktig del i det. Jobsafes utbildningar håller högsta kvalité, inte minst vad gäller fokuset på säkerhetskultur. Vi valde konceptet Jobsafe Total av flera skäl. En viktigt del var att ha en egen företagsanpassad utbildningsmiljö där alla våra medarbetare känner igen sig och får samma utbildning

Läs mer
Total

Byggpartner i Dalarna AB

Jobsafe har en attraktiv produkt för oss då det är hög kvalité på utbildningarna som kan genomföras när som helst och anpassade till verksamhetens behov.

Läs mer
×

Kundvagn