fbpx

Kanonaden Entreprenad AB

Jobsafes koncept skapar trygghet

Om Kanonaden Entreprenad AB

Vid sidan av traditionella anläggning- & markarbeten har Kanonaden specialiserat sig på uppdrag förknippade med utbyggnad av energianläggningar i form av fjärrvärme, kabelförläggning, kraftvärme- och vindkraftverk, men även betongarbeten och bergarbeten. Deras huvudkontor ligger i Nässjö i Jönköpings län men dom har även kontor i Tranås, Västervik, Kalmar, Borås och Göteborg. Inom Kanonaden Entreprenad AB ingår även Kanonaden Entreprenad Mälardalen AB med kontor i Södertälje, Örebro och Uppsala.
  • Kund: Kanonaden Entreprenad AB
  • Antal Anställda: 300
  • Vanligaste utbildningarna: APV, Säkra lyft

"Sen vi började använda Jobsafes koncept har vi alltid tillgång till utbildningar och det skapar stor trygghet att veta att våra medarbetare snabbt och enkelt får dom utbildningar dom behöver när dom behöver dom"

Sara Hektor, HR-chef

Sparat till skillnad från tidigare 0%

Kanonaden har valt att köpa ett paket med utbildningslicenser och använder sig av tjänsten Jobsafe Flex för att administrera företagets utbildningar. Det blir väldigt flexibelt med denna lösning då de kan tilldela utbildningar till sina anställda när behov uppstår, dygnet runt, alla dagar i veckan. Det går även att följa alla deltagares utbildningsprocess samt ha full koll på vilka utbildningar alla har och när dessa går ut.

När en anställd har blivit tilldelad en utbildning så får denne ett SMS och mail med information. Sedan så loggar den anställde in med sitt BankID och genomför utbildningen på webben. Den anställde kan då göra teorin i sin egen takt och när det passar produktionen. Innehåller utbildningen praktisk validering så genomförs detta på någon av Jobsafes öppna tillfällen eller på plats hos företaget.

Jobsafe Flex är den perfekta lösningen för dig som behöver en flexibel utbildningslösning för att minimera produktionsbortfall 

Är du intresserad av denna lösning?

Ansvarig säljare

Magnus Axell

Våra senaste referenser

Flex+

ISKAD, Industri & Skadesanering AB

Jobsafes koncept med digitala utbildningar sparar oss tid och pengar då de kan utföras när det passar verksamheten, t.ex. en plötsligt lugn eftermiddag. Utbildningarna innehåller bra information kring säkerhet och arbetsmiljö. De är utformade med både filmer och text vilket vi upplever gör eleven blir mer intresserad. Flexibiliteten är vår största vinst med att nyttja Jobsafes tjänster.

Läs mer
Create

Teknisk Fastighetsservice AB

Vi på TFS har höga ambitioner med vårt arbetsmiljöarbete, och att välja Jobsafe för våra säkerhetsbildningar har varit en viktig del i det. Jobsafes utbildningar håller högsta kvalité, inte minst vad gäller fokuset på säkerhetskultur. Vi valde konceptet Jobsafe Total av flera skäl. En viktigt del var att ha en egen företagsanpassad utbildningsmiljö där alla våra medarbetare känner igen sig och får samma utbildning

Läs mer
Total

Byggpartner i Dalarna AB

Jobsafe har en attraktiv produkt för oss då det är hög kvalité på utbildningarna som kan genomföras när som helst och anpassade till verksamhetens behov.

Läs mer
×

Kundvagn