fbpx

Lindbäcks Bygg AB

Utbilda personalen med hög kvalité

Om Lindbäcks Bygg AB

Lindbäcks är ett familjeföretag i fjärde generationen från Piteå i Norrbotten och visionen är att bli kundens förstahandsval när det gäller att bygga, bo och leva. Hjärtat i verksamheten är att utveckla och bygga industriellt producerade flerbostadshus i trä från de norrländska skogarna.
  • Kund: Lindbäcks Bygg AB
  • Antal Anställda: 500
  • Vanligaste utbildningarna: Lift, Fallskydd, Säkra lyft

"Tack vare samarbetet med Jobsafe kan vi nu på modernt och effektivt sätt utbilda vår personal med hög kvalitet. Vi minimerar också det administrativa arbetet och kan utbilda vår personal utan produktionsstörningar"

Thomas Wiklund, Arbetschef

Sparat till skillnad från tidigare 0%

Lindbäcks använder Jobsafe Total, ett helhetsgrepp när det gäller utbildning. Den teoretiska delen i utbildningen genomförs i den brandade utbildningsportalen och den praktiska valideringen genomförs av företagsinterna handledare. Denna lösning blir väldigt flexibelt då de kan tilldela utbildningar till sina anställda när behov uppstår, dygnet runt, alla dagar i veckan samt göra praktiska valideringar när det passar produktionen.

Vi minimerar det administrativa arbetet och kan utbilda vår personal utan produktionsstörningar.

Thomas Wiklund, Arbetschef

Jobsafe Total är den perfekta lösningen för dig som behöver en flexibel utbildningslösning för att minimera produktionsbortfall. Du styr med egna handledare hela utbildningsprocessen och kan anpassa utbildningarna så det passar Er. Vidare så finns möjligheten att utveckla samt publicera interna utbildningar. 

Är du intresserad av denna lösning?

Ansvarig säljare

Magnus Axell

Våra senaste referenser

Flex+

ISKAD, Industri & Skadesanering AB

Jobsafes koncept med digitala utbildningar sparar oss tid och pengar då de kan utföras när det passar verksamheten, t.ex. en plötsligt lugn eftermiddag. Utbildningarna innehåller bra information kring säkerhet och arbetsmiljö. De är utformade med både filmer och text vilket vi upplever gör eleven blir mer intresserad. Flexibiliteten är vår största vinst med att nyttja Jobsafes tjänster.

Läs mer
Create

Teknisk Fastighetsservice AB

Vi på TFS har höga ambitioner med vårt arbetsmiljöarbete, och att välja Jobsafe för våra säkerhetsbildningar har varit en viktig del i det. Jobsafes utbildningar håller högsta kvalité, inte minst vad gäller fokuset på säkerhetskultur. Vi valde konceptet Jobsafe Total av flera skäl. En viktigt del var att ha en egen företagsanpassad utbildningsmiljö där alla våra medarbetare känner igen sig och får samma utbildning

Läs mer
Total

Byggpartner i Dalarna AB

Jobsafe har en attraktiv produkt för oss då det är hög kvalité på utbildningarna som kan genomföras när som helst och anpassade till verksamhetens behov.

Läs mer
×

Kundvagn