fbpx

Sandå i Göteborg

Utbildningar på ett smidigt och praktiskt sätt

Om Sandå i Göteborg

Sandå är Sveriges enda rikstäckande måleriet och en av Europas största koncerner inom måleri och golv. Vi finns på 58 orter runt om i Sveige och målet är att alltid leverera ett hantverk som du är nöjd med och som vi kan vara stolta över. Alla som arbetar i Sandåkläder ska ha de bästa förutsättningarna att leverera ett gott hantverk i alla perspektiv. Därför utbildar vi oss kontinuerligt i ledarskap och service.
  • Kund: Sandå i Göteborg
  • Antal Anställda: 40
  • Vanligaste utbildningarna: Lift, Fallskydd

"Det är väldigt smidigt att utbilda genom Jobsafe. Den teoretiska delen genomförs när det passar på datorn eller i mobil. Den praktiska valideringen gör våra av Jobsafe utbildade handledare ute på arbetsplatsen. Väldigt smidigt och kostnadseffektivt. "

Tony Norrman, Arbetsledare

Sparat till skillnad från tidigare 0%

Sandå i Göteborg har har valt att köpa ett paket med utbildningslicenser och använder sig av tjänsten Jobsafe Flex+ för att administrera företagets utbildningar. I Jobsafe Flex+ ingår utbildning av företagsinterna handledare. Sandå har utbildat tre interna handledare som genomför den praktiska valideringen på till exempel Liftutbilding som kräver detta. Denna lösning blir väldigt flexibelt då de kan tilldela utbildningar till sina anställda när behov uppstår, dygnet runt, alla dagar i veckan samt göra praktiska valideringar när det passar produktionen.

Den teoretiska delen är lätt att förstå och pedagogisk och sedan kör vi den praktiska genomgången på arbetsplatsen, speciellt anpassad för hur vi målare arbetar. Alla målare som har genomgått utbildningar har varit positiva efter avslutad utbildning.

När en anställd har blivit tilldelad en utbildning så får denne ett SMS och mail med information. Sedan så loggar den anställde in med sitt BankID och genomför utbildningen på webben i sin egen takt. När den teoretiska delen är klar så genomförs den praktiska valideringen av företagsinterna handledare när det passar person och produktionen.

Vi på Sandå Göteborg har sedan några år fått ett smidigt och väl fungerande väl fungerande arbetssätt med utbildningar. Det är flera av våra avdelningar som använder Jobsafes utbildningslösningar.

Jobsafe Flex+ är den perfekta lösningen för dig som behöver en flexibel utbildningslösning för att minimera produktionsbortfall. Du styr med egna handledare hela utbildningsprocessen och kan anpassa utbildningarna så det passar Er.

Är du intresserad av denna lösning?

Ansvarig säljare

Magnus Axell

Våra senaste referenser

Flex+

ISKAD, Industri & Skadesanering AB

Jobsafes koncept med digitala utbildningar sparar oss tid och pengar då de kan utföras när det passar verksamheten, t.ex. en plötsligt lugn eftermiddag. Utbildningarna innehåller bra information kring säkerhet och arbetsmiljö. De är utformade med både filmer och text vilket vi upplever gör eleven blir mer intresserad. Flexibiliteten är vår största vinst med att nyttja Jobsafes tjänster.

Läs mer
Create

Teknisk Fastighetsservice AB

Vi på TFS har höga ambitioner med vårt arbetsmiljöarbete, och att välja Jobsafe för våra säkerhetsbildningar har varit en viktig del i det. Jobsafes utbildningar håller högsta kvalité, inte minst vad gäller fokuset på säkerhetskultur. Vi valde konceptet Jobsafe Total av flera skäl. En viktigt del var att ha en egen företagsanpassad utbildningsmiljö där alla våra medarbetare känner igen sig och får samma utbildning

Läs mer
Total

Byggpartner i Dalarna AB

Jobsafe har en attraktiv produkt för oss då det är hög kvalité på utbildningarna som kan genomföras när som helst och anpassade till verksamhetens behov.

Läs mer
×

Kundvagn