fbpx

Sprutab AB

Smidigt upplägg med utbildningar

Om Sprutab AB

Kännetecknande för Sprutab är att de är mycket kvalitet- och miljömedvetna. De är certifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015. Samtliga Sprutabs lösullstekniker har genomgått utbildning för Behörig Lösull och bär företagslegitimation ID06. En viktig kvalitetsaspekt är just att de är certifierade enligt Behörig Lösull. Detta medför att du som kund kan känna dig trygg när du anlitar en certifierad lösullsentreprenör. Du får garanti på att installationen utförs på rätt sätt av utbildade och kunniga installatörer.
  • Kund: Sprutab AB
  • Antal Anställda: 20
  • Vanligaste utbildningarna: Lift, Ställning, Fallskydd, Truck

"Vi har redan gått flertalet utbildningar hos Jobsafe, bland annat truck, lift, ställning och fallskydd och vi är mycket nöjda med utbildningarna och den service som Jobsafe hela tiden givit oss. Därför har vi nu bestämt oss för att teckna avtal med dem och använda deras utbildningsportal."

Anette Lindblom, KMA

Sparat till skillnad från tidigare 0%

Sprutab använder Jobsafe Total, ett helhetsgrepp när det gäller utbildning. Den teoretiska delen i utbildningen genomförs i den brandade utbildningsportalen och den praktiska valideringen genomförs av Jobsafe. Denna lösning blir väldigt flexibelt då de kan tilldela utbildningar till sina anställda när behov uppstår, dygnet runt, alla dagar i veckan samt göra praktiska valideringar när det passar produktionen.

För oss är det viktigt att alla våra medarbetare ska känna sig trygga på jobbet. Rätt hjälpmedel, riskbedömningar, bra verktyg och kunskap ett måste för att kunna utföra våra arbeten på ett säkert sätt. Jobsafes utbildningsupplägg är för oss ett bra verktyg för att uppnå rätt kunskap och trygghet.

Jobsafe Total är den perfekta lösningen för dig som behöver en flexibel utbildningslösning för att minimera produktionsbortfall. Du styr med egna handledare hela utbildningsprocessen och kan anpassa utbildningarna så det passar Er. Vidare så finns möjligheten att utveckla samt publicera interna utbildningar. 

Sprutab är ett väldigt mobilt och digitalt företag med egna appar för anbud, order, arbetsorder, egenkontroller, riskbedömningar etc. så det känns helt rätt för oss att samarbeta med Jobsafe då deras utbildningsupplägg också är digitalt, flexibelt, säkert och genomtänkt

Anette Lindblom, KMA

Är du intresserad av denna lösning?

Ansvarig säljare

Gramoz Krasniqi

Våra senaste referenser

Flex+

ISKAD, Industri & Skadesanering AB

Jobsafes koncept med digitala utbildningar sparar oss tid och pengar då de kan utföras när det passar verksamheten, t.ex. en plötsligt lugn eftermiddag. Utbildningarna innehåller bra information kring säkerhet och arbetsmiljö. De är utformade med både filmer och text vilket vi upplever gör eleven blir mer intresserad. Flexibiliteten är vår största vinst med att nyttja Jobsafes tjänster.

Läs mer
Create

Teknisk Fastighetsservice AB

Vi på TFS har höga ambitioner med vårt arbetsmiljöarbete, och att välja Jobsafe för våra säkerhetsbildningar har varit en viktig del i det. Jobsafes utbildningar håller högsta kvalité, inte minst vad gäller fokuset på säkerhetskultur. Vi valde konceptet Jobsafe Total av flera skäl. En viktigt del var att ha en egen företagsanpassad utbildningsmiljö där alla våra medarbetare känner igen sig och får samma utbildning

Läs mer
Total

Byggpartner i Dalarna AB

Jobsafe har en attraktiv produkt för oss då det är hög kvalité på utbildningarna som kan genomföras när som helst och anpassade till verksamhetens behov.

Läs mer
×

Kundvagn