fbpx

STILL Sverige AB

Ett gemensamt mål att minska arbetsplatsolyckor

Om STILL Sverige AB

STILL Sverige AB grundades 1906 och ingår sedan 2004 i STILL-koncernen. STILL erbjuder skräddarsydda företagsinterna logistiksystem och sammanställer en intelligent kombination av truckar och lagerutrustning, programvara, tjänster och service. STILL och Jobsafes gemensamma mål att minska arbetsplatsolyckor med truck och skapa säkrare arbetsplatser I Sverige är grunden till detta samarbete. Förutom att STILL är återförsäljare av Jobsafes utbildningskoncept så har tillsammans skapat Sveriges bästa truckutbildning. Jobsafe med sin långa och gedigna erfarenhet kring digitala utbildningar och STILLs långa erfarenhet av trucktillverkning är grunden till den högkvalitativ truckutbildning som utvecklats.
  • Kund: STILL Sverige AB
  • Vart de finns: Rikstäckande

"Ett tätt samarbete som är ömsesidigt, vi matchar varandra perfekt, Still med 100årig erfaren av truckar och truckförarensansvarsområden, och Jobsafe med hög kompetens på It, Webdesign och fantastisk kunskap inom Digital media som utlärningsplatform. "

Frank Olsson

Sparat till skillnad från tidigare 0%

Jobsafe och STILL har inte enbart utvecklat Sverige bästa truckutbildning, utan still är även återförsäljare av Jobsafes utbildningskoncept. Vårt samarbete sammanfattas av STILLs utbildningsansvarig Frank Olsson.

Samarbetet

Ett tätt samarbete som är ömsesidigt, vi matchar varandra perfekt, Still med 100årig erfaren av truckar och truckförarensansvarsområden, och Jobsafe med hög kompetens på arbetsmiljö, pedagogik och fantastisk kunskap inom digitalt lärande.

Fördelarna

Fördelarna med samarbetet är att vi kan leverera kostnadseffektiva och kvalitativa utbildningar till våra kunder. Vi har med Jobsafes system full koll på all utbildningshistorik och administrationen vid beställning av utbildningar är minimal. Detta har också medfört att förenklad hantering av utbildning av STILLs medarbetare samt minskat kostnaderna radikalt.

Kunderna

Det har enbart varit positiva reaktioner från våra kunder. De gillar att vi är flexibla, håller en hög utbildningsstandard samtidigt som inte kundens utbildningskostnader skenar iväg. Vår digitala truckutbildning sparar tid, pengar och minskar produktionsstörningarna utan att tumma på kvalitén.

Är du intresserad av denna lösning?

Ansvarig säljare

Gramoz Krasniqi

Våra senaste referenser

Flex+

ISKAD, Industri & Skadesanering AB

Jobsafes koncept med digitala utbildningar sparar oss tid och pengar då de kan utföras när det passar verksamheten, t.ex. en plötsligt lugn eftermiddag. Utbildningarna innehåller bra information kring säkerhet och arbetsmiljö. De är utformade med både filmer och text vilket vi upplever gör eleven blir mer intresserad. Flexibiliteten är vår största vinst med att nyttja Jobsafes tjänster.

Läs mer
Create

Teknisk Fastighetsservice AB

Vi på TFS har höga ambitioner med vårt arbetsmiljöarbete, och att välja Jobsafe för våra säkerhetsbildningar har varit en viktig del i det. Jobsafes utbildningar håller högsta kvalité, inte minst vad gäller fokuset på säkerhetskultur. Vi valde konceptet Jobsafe Total av flera skäl. En viktigt del var att ha en egen företagsanpassad utbildningsmiljö där alla våra medarbetare känner igen sig och får samma utbildning

Läs mer
Total

Byggpartner i Dalarna AB

Jobsafe har en attraktiv produkt för oss då det är hög kvalité på utbildningarna som kan genomföras när som helst och anpassade till verksamhetens behov.

Läs mer
×

Kundvagn