fbpx

Nymans Elektriska AB

Väldigt hög kvalité på utbildningarna

Om Nymans Elektriska AB

Nymans Elektriska är ett av Storstockholms ledande elinstallationsföretag och erbjuder tjänster inom kraft, belysning, kommunikation och säkerhet. Nymans har bred erfarenhet från konstruktion, entreprenad och service och underhåll. Huvudkontoret finns i Haninge, men har även ett filialkontor i Nynäshamn.
  • Kund: Nymans Elektriska AB
  • Antal Anställda: 180
  • Vanligaste utbildningarna: Lift, Kvartsdamm

"Förutom kvalitén i utbildningarna fastnade jag direkt för handledarkonceptet och nu när vi använt det i över ett år så måste jag säga att det fungerar precis så bra som jag trodde, till och med bättre."

Patrik Kinell, Ekonomichef

Sparat till skillnad från tidigare 0%

Nymans Elekriska har valt att köpa ett paket med utbildningslicenser och använder sig av tjänsten Jobsafe Flex+ för att administrera företagets utbildningar. I Jobsafe Flex+ ingår utbildning av företagsinterna handledare. Nymans Elektriska har utbildat två interna handledare som genomför den praktiska valideringen på till Liftutbilding som kräver detta. Denna lösning blir väldigt flexibelt då de kan tilldela utbildningar till sina anställda när behov uppstår, dygnet runt, alla dagar i veckan samt göra praktiska valideringar när det passar produktionen.

När en anställd har blivit tilldelad en utbildning så får denne ett SMS och mail med information. Sedan så loggar den anställde in med sitt BankID och genomför utbildningen på webben i sin egen takt. När den teoretiska delen är klar så genomförs den praktiska valideringen av företagsinterna handledare när det passar person och produktionen.

Jobsafe Flex+ är den perfekta lösningen för dig som behöver en flexibel utbildningslösning för att minimera produktionsbortfall. Du styr med egna handledare hela utbildningsprocessen och kan anpassa utbildningarna så det passar Er.

Är du intresserad av denna lösning?

Ansvarig säljare

Magnus Axell

Våra senaste referenser

Flex+

ISKAD, Industri & Skadesanering AB

Jobsafes koncept med digitala utbildningar sparar oss tid och pengar då de kan utföras när det passar verksamheten, t.ex. en plötsligt lugn eftermiddag. Utbildningarna innehåller bra information kring säkerhet och arbetsmiljö. De är utformade med både filmer och text vilket vi upplever gör eleven blir mer intresserad. Flexibiliteten är vår största vinst med att nyttja Jobsafes tjänster.

Läs mer
Create

Teknisk Fastighetsservice AB

Vi på TFS har höga ambitioner med vårt arbetsmiljöarbete, och att välja Jobsafe för våra säkerhetsbildningar har varit en viktig del i det. Jobsafes utbildningar håller högsta kvalité, inte minst vad gäller fokuset på säkerhetskultur. Vi valde konceptet Jobsafe Total av flera skäl. En viktigt del var att ha en egen företagsanpassad utbildningsmiljö där alla våra medarbetare känner igen sig och får samma utbildning

Läs mer
Total

Byggpartner i Dalarna AB

Jobsafe har en attraktiv produkt för oss då det är hög kvalité på utbildningarna som kan genomföras när som helst och anpassade till verksamhetens behov.

Läs mer
×

Kundvagn