fbpx

Tholmarks Uthyrning AB

Viljan att hitta den bästa lösningen för kunden

Om Tholmarks Uthyrning AB

Tholmarks Uthyrning AB hyr ut och säljer bygg- och anläggningsmaskiner, liftar och ställningar till privat, bygg- och industrisektorn. Vi kännetecknas av Service, Engagemang och Kvalité, genom hela vårt utbud och våra tjänster. Kundfokus är högsta prioritet för oss, där vi skall stå högst på listan bland aktörer såväl vad gäller service och personligt engagemang. Tillsammans med mångårig kompetens hittar vi effektiva och flexibla lösningar för Dig som kund! Tholmarks Uthyrning och Jobsafe har samarbetat sedan 2017. Jobsafe står för den digitala teoretiska delen i utbildningarna och sedan kan kunderna genomföra den praktiska valideringen på någon av Tholmarks depåer.
  • Kund: Tholmarks Uthyrning AB
  • Vart de finns: Norrköping, Linköping, Jönköping, Södertälje, Växjö, Finspång & Oskarshamn

"Vi vill framförallt hjälpa våra kunder att höja kompetensen på olika typer av produkter och olika moment som ska utföras, så att alla kan känna sig trygga när de kommer till sitt arbete."

Tommy Törnqvist, Depåchef

Sparat till skillnad från tidigare 0%

Tholmarks och Jobsafe brinner för att hitta nya lösningar så att våra kunder känner sig trygga med alla arbetsmoment de ska utföra. Vårt samarbete sammanfattas av Tholmarks depåchef i Linköping samt utbildningsansvarig Tommy Törnqvist.

Utbildningar

Utbildningar har vi erbjudit våra kunder sedan vi började med mobila arbetsplattformar på 80-talet. Idag har den delen växt väldigt mycket, man har idag en helt annan syn på arbetsmiljö och säkerhetskultur bland våra kunder i branschen. Vi vill framförallt hjälpa våra kunder att höja kompetensen på olika typer av produkter och olika moment som ska utföras, så att alla kan känna sig trygga när de kommer till sitt arbete.

Samarbete

Vårt samarbete med Jobsafe startade för ett antal år sedan, de kom och presenterade en ny idé och ett nytt koncept. Vi kände då att denna resa vill vi verkligen vara med på. Det som fungerar extra bra mellan Tholmarks och Jobsafe är att fokus och viljan hela tiden är ta fram den lösningen som fungerar bäst för kunden. Det ska vara enkelt för kunden att utbilda sig.

Kunderna

Vi håller fortfarande traditionella lärarledda kurser. Men intresset för det här konceptet med digitala utbildningslösningar växer för varje dag som går.

Är du intresserad av denna lösning?

Ansvarig säljare

Mattias Ene

Våra senaste referenser

Flex+

ISKAD, Industri & Skadesanering AB

Jobsafes koncept med digitala utbildningar sparar oss tid och pengar då de kan utföras när det passar verksamheten, t.ex. en plötsligt lugn eftermiddag. Utbildningarna innehåller bra information kring säkerhet och arbetsmiljö. De är utformade med både filmer och text vilket vi upplever gör eleven blir mer intresserad. Flexibiliteten är vår största vinst med att nyttja Jobsafes tjänster.

Läs mer
Create

Teknisk Fastighetsservice AB

Vi på TFS har höga ambitioner med vårt arbetsmiljöarbete, och att välja Jobsafe för våra säkerhetsbildningar har varit en viktig del i det. Jobsafes utbildningar håller högsta kvalité, inte minst vad gäller fokuset på säkerhetskultur. Vi valde konceptet Jobsafe Total av flera skäl. En viktigt del var att ha en egen företagsanpassad utbildningsmiljö där alla våra medarbetare känner igen sig och får samma utbildning

Läs mer
Total

Byggpartner i Dalarna AB

Jobsafe har en attraktiv produkt för oss då det är hög kvalité på utbildningarna som kan genomföras när som helst och anpassade till verksamhetens behov.

Läs mer
×

Kundvagn