fbpx

ByggPartner i Dalarna väljer Jobsafe som utbildningsleverantör

Avtalet omfattar hela Jobsafes utbildningsutbud inklusive det populära konceptet med interna handledare. Deltagarna genomför den teoretiska delen online och i de utbildningar som kräver praktisk träning så genomförs denna på plats med utbildade handledare.

”Vi är väldigt stolta över att ByggPartner i Dalarna väljer Jobsafe som utbildningsleverantör. De är ett företag med höga ambitioner när det gäller säkerheten och arbetsmiljön och tillsammans ska vi arbeta för en säkrare arbetsplats där säkerhetskulturen är en central del.”

Magnus Axell, KAM, Jobsafe Sverige AB.

”För oss är det viktigt att involvera alla i arbetsmiljöarbetet och säkerheten på arbetsplatsen. Vi har ett stort engagemang i frågorna och skapar delaktighet i arbetsgrupper, arbetsmiljökommittéer, arbetsplatsmöten och löpande uppföljningar. Tillsammans skapar vi de rutiner och riktlinjer som skall gälla på arbetsplatsen. Jobsafe har en attraktiv produkt för oss då det är hög kvalité på utbildningarna som kan genomföras när som helst och anpassade till verksamhetens behov.”

Ann-Louise Holmbom, HR-Chef, ByggPartner i Dalarna.

Om ByggPartner i Dalarna

ByggPartner är ett renodlat byggföretag med basen i Dalarna och verksamhet i stora delar av Mellansverige. De erbjuder byggentreprenad, byggservice, fastighetsutveckling och ställningsentreprenad. ByggPartner är en av Sveriges mest rutinerade byggare inom partnering, vilket ger större nytta och mer balanserad risk för alla parter. ByggPartner genomför projekt i regionerna Dalarna-Gästrikland, Mälardalen och Stockholm, har cirka 460 medarbetare och omsatte drygt 1,9 miljarder kronor 2019.

Värderingarna är viktiga för ByggPartner. Löftet till kunderna är att tänka och agera sunt. För ByggPartner handlar ett sunt beteende om enkelhet, fokus på lösningar, beslutsmässighet och ett tryggt samarbete.

Genomtänkta, enkla och kostnadseffektiva bygglösningar, genomförda av kunniga och engagerade medarbetare. Det är vad du ska förvänta dig av ByggPartner.

ByggPartner hjälper till med kreativa idéer och lösningar, genom deras omfattande nätverk kan de hjälpa dig att hitta rätt köpare, förvaltare eller hyresgäst.

Dela:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
×

Kundvagn