fbpx

Caverion och Jobsafe tecknar rikstäckande utbildningsavtal

Caverion väljer Jobsafe som rikstäckande utbildningsleverantör. Avtalet omfattar hela Jobsafes utbildningsutbud inklusive det populära konceptet med interna handledare. Deltagarna gör den teoretiska delen på webben och i de utbildningar som kräver praktisk träning så genomförs denna internt på plats med utbildade handledare.

”Att Caverion väljer Jobsafe som leverantör för kravutbildningar är vi väldigt stolta över. Caverion är ett företag med höga ambitioner när det gäller säkerheten och arbetsmiljön och tillsammans ska vi arbeta för en säkrare arbetsplats där säkerhetskulturen är en central del.”


– Magnus Axell, KAM, Jobsafe Sverige AB

”Med Jobsafe kan vi, oavsett var i Sverige, på ett effektivt och modernt sätt utbilda vår personal med hög kvalitet. Nu kan vi även minimera det administrativa arbetet kring utbildningar och utbilda vår personal utan produktionsstörningar.”


– Anna Ernfors, Utbildningsansvarig, Caverion

Om Caverion

Caverion bidrar med smarta tekniska lösningar och tjänster för byggnader, industriprocesser och infrastruktur. Caverions unika tjänsteerbjudande omfattar hela livscykeln, från design till konstruktion till underhåll. Caverions vision är att vara förstahandsvalet när våra kunders, medarbetares, partners och investerares omvärld digitaliseras.

Under 2017 omsatte Caverion cirka 2.3 miljarder EUR. Caverion har cirka 16 000 medarbetare i 10 länder i norra, centrala och östra Europa. Caverions aktier är noterade på Nasdaq Helsingfors.

Besök Caverion på www.caverion.se

Linkedin
Instagram

Dela:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
×

Kundvagn