fbpx

Jobsafe och Lindbäcks Bygg AB skriver utbildningsavtal

Lindbäcks väljer Jobsafe som rikstäckande utbildningsleverantör. Avtalet omfattar hela Jobsafes utbildningsutbud inklusive det populära konceptet med interna handledare. Deltagarna gör den teoretiska delen på webben och i de utbildningar som kräver praktisk träning så genomförs denna internt på plats med utbildade handledare.

”Vi är väldigt stolta att få leverera vår helhetslösning Jobsafe Total till Lindbäcks Bygg. Tillsammans kommer vi att fortsätta vårt arbete för en bättre och säkrare arbetsmiljö på våra byggarbetsplatser och vi ser fram emot ett nära och långsiktigt samarbete.”

– Magnus Axell, KAM, Jobsafe Sverige AB

”Tack vare samarbetet med Jobsafe kan vi nu på modernt och effektivt sätt utbilda vår personal med hög kvalitet. Vi minimerar också det administrativa arbetet och kan utbilda vår personal utan produktionsstörningar”

– Thomas Wiklund, Arbetschef, Lindbäcks Bygg AB

Om Lindbäcks Bygg AB
Lindbäcks är ett familjeföretag i fjärde generationen från Piteå i Norrbotten och visionen är att bli kundens förstahandsval när det gäller att bygga, bo och leva. Hjärtat i verksamheten är att utveckla och bygga industriellt producerade flerbostadshus i trä från de norrländska skogarna.

Med modern teknik utvecklar de attraktiva bostäder med hög kvalitet snabbt, säkert och kostnadseffektivt direkt på plats – på uppdrag av kunderna samt hyresrätter och bostadsrätter i egen regi. De bygger industriellt med hög anpassning till sina kunders önskemål. Det innebär en stor variation i arkitektur – metoderna att producera husvolymer är standardiserade men inte arkitekturen.

Lindbäcks är en trygg samarbetspartner som värdesätter och prioriterar bra relationer med sina kunder. För Lindbäcks är det viktigt att hålla vad de lovar. Just nu är de i en stark expansionsfas  där de mer än dubblerat antalet anställda, omsättningen och produktionen och de ser fram emot att skapa ännu fler attraktiva och sunda boendemiljöer i hela landet, målet är ca 2500 lägenheter per år. Lindbäcks har alltid ett långsiktigt förhållningssätt i det de gör och hållbarhet för dem innefattar hela livscykeln- från ett ekologiskt och socialt till ett ekonomiskt helhetsperspektiv. Lindbäcks bygger inte bara bostäder, de bygger och utvecklar samhällen där människor ska leva och bo under flera generationer framöver.

Dela:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
×

Kundvagn