fbpx

Lotus väljer Jobsafe som leverantör av kravutbildningar

Lotus väljer Jobsafe Total som utbildningslösning. Jobsafe Total är den optimala lösningen för företaget som har behov av flera olika utbildningar eller en större mängd av en utbildning. Du får total översyn av Era anställdas utbildningar och utbildningsinsatser i realtid. Du som chef eller samordnare kan enkelt logga in i Jobsafes lösning och se vilka utbildningar dina anställda har gått samt hur långt de gått i påbörjade utbildningar.

”Vi är väldigt glada över att få förtroendet att leverera vår skräddarsydda helhetslösning Jobsafe Total till Lotuskoncernen med dotterbolag. Det känns otroligt inspirerande att tillsammans med Lotus fortsätta vårt arbete för en bättre och säkrare arbetsmiljö på våra byggarbetsplatser runt om i landet och vi ser fram emot ett nära och långsiktigt samarbete.”

– Mathias Hafdell, KAM, Jobsafe Sverige AB

”För oss är det viktigt att arbeta på ett korrekt och effektivt sätt med ett stort fokus på en bibehållen och säker arbetsmiljö. Tillsammans med Jobsafe har vi hittat en skräddarsydd lösning som på många sätt optimerar vårt arbete samt på ett effektivt och modernt sätt kan fortsätta att utbilda vår personal med samma höga kvalitet över hela landet.”

– Danne Jensen, Affärsområdeschef, Lotus

Om Lotus

Lotuskoncernen har kommit långt, företaget startade som ett finplaneringsföretag för drygt 20 år sedan men är i dag en stor spelare på rivningsmarknaden.

Omsättningen är cirka 650 miljoner kronor och verksamheten, som sysselsätter över 300 personer, spänner över både rivning, sanering, håltagning, transport och entreprenad. Koncernen är alltjämt familjeägd och målet har varit att med strategiska förvärv och organisk tillväxt bli större. Under de senast åren har Lotus också köpt på sig en hel del företag – i dag ingår till exempel Rivners AB, Rivab i Göteborg AB och AK Schakt AB i koncernen. Nu tar Lotus steget utomlands och startar dotterbolag i Finland, ett beslut som uppges ha tagits efter en grundlig analys av den finska rivningsmarknaden.

”Vår ambition är att ta marknadsandelar inom total- och rotrivningssegmentet såsom selektiv rivning, sanering och håltagning”

– säger John Segerlund, VD på Lotus Maskin & Transport, i ett pressmeddelande.

För att kunna fortsätta växa i den utsträckning som vi vill är detta ytterligare ett steg för att bli ett av de ledande företagen inom rivningssegmentet i Norden.”

Följ Jobsafe på sociala medier:

Linkedin

Instagram

Dela:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
×

Kundvagn