fbpx

Sprutab AB väljer Jobsafe som utbildningsleverantör

Sprutab AB väljer Jobsafe som utbildningsleverantör. Avtalet omfattar hela Jobsafes utbildningsutbud där deltagarna gör den teoretiska delen på webben och i de utbildningar som kräver praktisk träning så genomförs denna i samarbete med Jobsafe.

”Vi är otroligt glada över att få förtroendet att leverera vår skräddarsydda helhetslösning Jobsafe Total till Sprutab. Det känns väldigt inspirerande att tillsammans fortsätta vårt arbete för en bättre och säkrare arbetsmiljö på våra byggarbetsplatser. Detta är ett samarbete vi är väldigt stolta över.”

– Guian, Försäljningschef, Jobsafe Sverige AB

För oss är det viktigt att alla våra medarbetare ska känna sig trygga på jobbet. Rätt hjälpmedel, riskbedömningar, bra verktyg och kunskap ett måste för att kunna utföra våra arbeten på ett säkert sätt. Jobsafes utbildningsupplägg är för oss ett bra verktyg för att uppnå rätt kunskap och trygghet.

Första gången vi kom i kontakt med Jobsafe var när de presenterade vår branschförenings utbildning, Behörig Lösull, en introduktionsutbildning för lösullsinstallatörer. Det var ett smidigt upplägg att utbildningen utfördes på webben då det underlättade för vår verksamhet. Vi slapp ha lösullsekipage stillastående och lösullsinstalltörerna kunde göra sina utbildningar när det passade dem och verksamheten.

Sprutab är ett väldigt mobilt och digitalt företag med egna appar för anbud, order, arbetsorder, egenkontroller, riskbedömningar etc. så det känns helt rätt för oss att samarbeta med Jobsafe då deras utbildningsupplägg också är digitalt, flexibelt, säkert och genomtänkt.

Vi har redan gått flertalet utbildningar hos Jobsafe, bland annat truck, lift, ställning och fallskydd och vi är mycket nöjda med utbildningarna och den service som Jobsafe hela tiden givit oss. Därför har vi nu bestämt oss för att teckna avtal med dem och använda deras utbildningsportal.

– Anette Lindblom, KMA, Sprutab AB

Om Sprutab AB

Kännetecknande för Sprutab är att de är mycket kvalitet- och miljömedvetna. De är certifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015.  

För tillfället är de 20 heltidsanställda personer men de har även några extra anställda som stöttar vid behov. Sprutab har sju stycken stora lösullsekipage plus två bilar till förarbeten och mindre lösullsinstallationer.

Samtliga Sprutabs lösullstekniker har genomgått utbildning för Behörig Lösull och bär företagslegitimation ID06.

En viktig kvalitetsaspekt är just att de är certifierade enligt Behörig Lösull. Detta medför att du som kund kan känna dig trygg när du anlitar en certifierad lösullsentreprenör. Du får garanti på att installationen utförs på rätt sätt av utbildade och kunniga installatörer. Hela certifieringen övervakas genom årliga kvalitetskontroller av tredje part.

Dela:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
×

Kundvagn