fbpx

Allmänna villkor

Integritetspolicy

Ladda ned PDF: Integritetspolicy Jobsafe EdTech AB

Betalning

Jobsafe erbjuder i samarbete med Svea ekonomi följande betalningsalternativ:
Faktura, delbetalning och Kort. Kontakta Svea ekonomi om du har frågor angående betalning så kan du ringa 08 – 514 931 13 för närmare information.

Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet. Vid frågor rörande påminnelseavgift/räntor, kontakta Svea Ekonomi. Förenklad kreditprövning utan kännedomskopia sker.

Faktura

Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar.

Samtliga fakturor är av Jobsafe Sverige AB överlåtna till Svea Ekonomi AB. Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig.

Fakturans betalningsvillkor är 30 dagar. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

Delbetala

Genom vårt samarbete med Svea Ekonomi AB kan du teckna ett kontokreditavtal och därmed kunna delbetala ditt köp. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det kampanjalternativ som passar dig bäst. Köpet kan alltid betalas i sin helhet närsomhelst, innan förfallodag.

Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning  tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig.

Svea Ekonomi – Allmänna villkor

Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation (SEKKI)

Betala med Kort

Betalning med kort sker enligt gällande regler för online-betalning i Sverige och EU. Vi använder Svea Ekonomis/Webpays hostade PCI-DSS-certifierade kortbetalningslösning.

Vi accepterar följande kort: Visa, MasterCard. Pengarna reserveras på ditt konto vid ordertillfället.

Alla transaktioner skickas via SSL (Secure Sockets Layer) mycket säkert krypterade. Inga kortnummer sparas. Vi använder den senaste säkerhetstekniken för kontokortsbetalningar på nätet 3D-Secure – en standard framtagen av VISA och MasterCard med avsikt att på ett säkert sätt validera konsumenten vid köp.

Jobsafe – Allmänna villkor

Priser och betalning
Varje produkt anges med pris exklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

Tjänsten
Jobsafe EdTechs ABs utbildningsportal är en tjänst för att erhålla webbaserade utbildningar. Köpta utbildingslicenser är giltiga i 12 månader. Från att en utbildningslicens tilldelas till en person och aktiveras gäller licensen i 6 månader, är utbildningen inte genomförd efter 6 månader är den förbrukad. Efter att en licens aktiverats och tilldelats en person går den ej att tilldela annan person eller annan utbildning.

Ångerrätt
Då du köper tillgång till en tjänst gäller inte distanshandelslagen. Då betalningen gått igenom och du fått tillgång till materialet anses ångerrätten förbrukad. Ångerrätten gäller inte heller defekta eller felaktiga varor. Upplever du problem med tjänsten är du istället välkommen att kontakta vår kundservice på info@jobsafe.se

Tekniska förutsättningar
Tjänsten kräver tillgång till internet. Du ansvarar själv för de kostnader som uppstår i användandet av internetuppkoppling.

Ansvar
Vid köp av en kurs eller guide gäller tillgången till materialet endast för den personen som har köpt det. Du får inte på något sätt sprida vidare innehållet till andra eller dela lösenord till ditt konto.

Jobsafe Sverige AB
Material köpt via jobsafe.se finns tillgängligt dygnet runt, sju dagar i veckan. Jobsafe ger dock inga garantier för att tjänsten alltid är fri från fel eller avbrott. Om brister eller avbrott i tjänsten uppstår skall Jobsafe ges möjlighet att rätta till dessa utan att avtalsbrott skall anses föreligga. Jobsafe har också rätt att, i rimlig omfattning, stänga tjänsten för till exempel uppgraderingar och service.

Ansvarsfriskrivning
Utbildning.jobsafe.se är en tjänst för att publicera material i form av utbildningar. Genom tjänsten kan Jobsafes kunder utbilda sig i de kurser som tillhandahålls. I de fall försäljningen sker via denna sida sköts betalningen via Jobsafes konto hos Svea ekonomi.

Lagval
Tvist enligt dessa villkor skall avgöras enligt svensk lag i Stockholms Tingsrätt.

Upphovsrätt
Det är förbjudet att dela, kopiera eller sprida Jobsafes utbildningsmaterial utan Jobsafes skriftliga tillstånd.

Frågor kring dessa villkor riktas till Jobsafe Sverige AB, Box 8046, 104 20 Stockholm eller info@jobsafe.se

info@jobsafe.se – ikon
info@jobsafe.se

Vi svarar snabbt på mail!

+46(0)8 704 00 00 – ikon
+46(0)8 704 00 00

Ring oss på vardagar kl 8-17.

Hitta till vårt Utbildningscenter – ikon
Hitta till vårt Utbildningscenter

Besök oss för praktik direkt.

Vanliga frågor – ikon
Vanliga frågor

Här har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna.

Jobsafe © 2023
X