Sök
Stäng denna sökruta.

Om oss

Digitala kravutbildningar inom bygg, anläggning och industri.

Jobsafe startade 2003 med syfte att hjälpa företag att utbilda sin personal. Snabbt, smidigt och säkert. Sedan 2023 ägs Jobsafe av Infobric Group och går under namnet Jobsafe by Infobric.

Med innovativa koncept, hög kvalitet och ett brett nätverk erbjuder vi våra kunder lösningar som möjliggör en säker arbetsmiljö på ett enkelt och smart sätt. Vi erbjuder alltifrån grundutbildningar till repetitionsutbildningar och tillhandahåller även utbildningar på engelska.

Med Jobsafe som utbildningsleverantör kan ni utbilda och fortbilda personal med hög kvalitet oavsett var i landet som ni befinner er – närhelst behov uppkommer. På så sätt kan företag säkerställa att anställda alltid har rätt kompetens att utföra arbeten på ett säkert sätt.

All teori i våra utbildningar är webbaserad och genomförs smidigt i smartphone, surfplatta eller dator. I de utbildningar som innehåller praktiska moment genomförs detta med hjälp av våra samarbetspartners på cirka 20 orter runt om i hela Sverige. Från Malmö i Syd till Kalix i Norr. Några av våra samarbetspartners är HLL, Tätab/Skagert, JIAB, Tholmarks, Rondellen maskin, STILL och Wangeskog.

Via webbshopen kan man enkelt skaffa den utbildning man behöver och vara i gång på ett kick i vår utbildningsportal. Våra paket Flex och Total erbjuder utbildningslösningar för företag som vill ha flexibilitet, kontroll och en helhetsbild över de anställdas utbildningsstatus och certifikat.

Jobsafe hjälper er att minimera det administrativa arbetet kring utbildningar och att utbilda er personal utan produktionsstörningar. Kontakta oss om du vill veta hur vi kan hjälpa just ert företag med att säkra era anställdas kompetens – nu och när behov dyker upp i framtiden.

X