Sök
Stäng denna sökruta.

Arbete på väg Steg 1.1

Kurstyp

Tidsåtagande

Uppfyll kraven för säkert arbete vid vägprojekt med vår webbutbildning Arbete på väg Steg 1.1. Få den grundläggande kompetens du behöver för att arbeta säkert och effektivt vid vägarbetsplatser, i enlighet med Arbetsmiljöverkets föreskrifter.

195.00 kr

Product price
Additional options total:
Order total:

Så fungerar det

Optimera säkerheten och flexibiliteten med Arbete på väg steg 1.1

Utforska de unika fördelarna med vår webbutbildning Arbete på väg Steg 1.1 och förvärva den nödvändiga teoretiska kunskapen som krävs för säkert arbete vid vägarbetsplatser.  Vi strävar efter att göra din inlärningsupplevelse så flexibel som möjligt, med möjligheten att repetera kunskap när det passar dig. Genom att välja vår utbildning säkerställer du att du är i överensstämmelse med Arbetsmiljöverkets föreskrifter och rustar dig med kompetensen för att hantera olika aspekter av arbete på vägen.

Kursinnehåll

Målinriktat kursinnehåll för Arbete på väg Steg 1.1

Vår webbutbildning täcker viktiga områden inklusive lagar och regelverk, arbetsmiljö, V3-principen, vägarbetsområdet, vägmärken och skyddsanordningar, samt personligt ansvar och skyddsutrustning. Genom att förse dig med allt detta kunskapsområde strävar vi efter att skapa säkra arbetsmiljöer och uppfylla kompetenskraven som krävs vid vägarbetsplatser.

För dig som besöker vägarbetsplatser APV Steg 1.1

För att du ska få arbeta vid vägarbeten på Trafikverkets vägar krävs det att du har allmän grundkompetens (Steg 1.1). 

Om du inte har vägen som din huvudsakliga arbetsplats men besöker vägarbetsplatser i ditt yrke är vår webbutbildning APV Steg 1.1 perfekt för dig. Den passar även som det första steget för dem som planerar att utföra arbetsuppgifter med högre kompetenskrav på Trafikverkets vägarbetsplatser.

Följer Arbetsmiljöverkets föreskrifter om APV Steg 1.1

Få reda på vad som krävs enligt lag och föreskrifter med vår webbutbildning Arbete på väg Steg 1.1. Vi guidar dig genom lagar och regelverk för att säkerställa att du har den grundkompetens som krävs för säkert arbete vid vägarbetsplatser.

Vanliga Frågor & Svar

Webbutbildningen APV Steg 1.1 vänder sig till dig som inte har vägen som din huvudsakliga arbetsplats men som ibland besöker vägarbetsplatser i ditt yrke. Eftersom kompetensen krävs av alla på Trafikverkets vägarbetsplatser kan utbildningen även vara ett första steg för dig som ska utföra arbetsuppgifter med högre kompetenskrav.

  • Minst 18 år
  • God förståelse i svenska språket.

Efter godkänt resultat får du ditt digitala utbildningsbevis som du alltid har tillgång till, det går att ladda ned/skriva ut eller visa i din telefon. 

Giltighetstiden är 18 månader från det datum då utbildningsbeviset togs. Efter 18 månader ska utbildningen repeteras.

Enligt Arbetsmiljöverkets föreskrift (AFS 1999:3) är arbetsgivaren ansvarig för sin anställda personal och ska se till att den kan utföra sitt arbete utan risk för ohälsa eller olycksfall. 

Arbetsgivaren har också ansvar för att personalen är rätt utbildad för sin arbetsuppgift och att den har blivit tilldelad rätt skyddsutrustning och rätt förutsättningar för att använda den.

JobSafe Flex

Utbildningsbehov kan uppstå plötsligt! Jobsafe Flex är den perfekta lösningen för företaget med höga krav.

Från 249 SEK per månad.

JobSafe Total

Total översyn av era anställdas utbildningar och utbildningsinsatser i realtid.

PÅ OFFERT

Effektiva arbetsmiljölösningar för smidig hantering och hög säkerhet

Upptäck enklare vägar till en säker arbetsmiljö med våra Flex- och Totalpaket. Med Flex får du överblick och kontroll över dina anställdas utbildningar, medan Total ger dig en helhetsbild och dessutom en företagsanpassad utbildningsportal. Fyll i formuläret nedan för att bli kontaktad av vårt team eller välj ditt paket för att läsa mer om våra innovativa lösningar. Säkra din arbetsmiljö – enkelt och effektivt!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
X