Sök
Stäng denna sökruta.

Jobsafe.se är Sveriges enda marknadsplats för kravutbildningar. Här når du ut brett med dina utbildningar och gör det också enkelt att expandera din verksamhet och nå nya kunder.
Ett bra sätt att nå nya kunder är också att digitalisera dina utbildningar och lägga upp dem här.

Fördelar:

Var med på jobsafe.se, Sveriges enda marknadsplats för kravutbildningar, så når du ut bredare, enkelt, smidigt och helt säkert.

Kör du egna utbildningar? Använd vårt center

Är du partner som kör egna utbildningar är du välkommen att låna våra lokaler och maskiner – Allt du behöver finns på plats.

Ni fokuserar på er affär, vi fixar resten

På Jobsafe.se, Sveriges enda marknadsplats för kravutbildningar, finns alla utbildningar inom bygg, anläggning och industri som dina kunder kan behöva. Vi utbildar snabbt och effektivt, så att den som behöver hyra lift eller någon annan maskin i morgon kan fixa utbildningen idag.

Vi sköter hela processen, från bokning och betalning till genomförande av utbildningen och utfärdande av utbildningsbevis. Ingen administration eller annat krångel för er med andra ord.

Utbildningsplattformen och utbildningsbevisen har ditt företags grafiska profil, det är alltså ditt varumärke som syns utåt. Det är också ditt företag behåller relationen till kund medan vi utbildar och sköter det praktiska.

Via Jobsafe.se kan du erbjuda dina kunder utbildningar direkt via Jobsafe Online, enkelt, smidigt och helt säkert. Kontakta oss så hjälper vi dig att komma igång.

Boka demo

[wpforms id=”1158″ title=”false”]

X