Sök
Stäng denna sökruta.

Ja man får gå teorin till liftutbildningen online, Arbetsmiljöverket ställer endast krav på att deltagarna på en liftutbildning har fått till sig rätt teoretiska kunskap, sen spelar det ingen roll om du har fått denna kunskap genom att lyssna på en föreläsare, läst en bok, eller genom en interaktiv online utbildning. Det är dock ett krav att utbildningen innehåller en praktisk del.

De lagkrav som finns i AFS 2006:6 29§, säger att en lyftanordning eller ett lyftredskap får användas endast av den som är väl förtrogen med arbetet och har teoretiska och praktiska kunskaper för säker användning. För att kunna hjälpa våra kunder att få denna kunskap använder vi oss ett upplägg som bygger på blended learning, vilket innebär att vi kombinerar fördelarna med klassrum och online i vår liftutbildning. Konkret innebär detta att vi använder oss av interaktiva utbildningar för att underlätta lärandet för teorin och kompletterar detta med en praktisk del där deltagarna får prova samt demonstrera sina kunskaper i daglig tillsyn och hur man framför en lift på ett säkert sätt.

Vill du ha ännu mer kunskap?

Behöver du djupare kunskap i hur man hanterar lift så rekommenderar vi att du går vår liftutbildning online självklart med obligatorisk praktik del, där du även efter avslutat utbildning har tillgång till viktig information och dokument som bland annat en checklista för daglig tillsyn.

X